Af - 18/09-13 07:28; Opdateret: 18/09-13 09:00

Godsejer til homopar: Byen er ikke klar til bøsserGodsejer til homopar: Byen er ikke klar til bøsser

To homoseksuelle mænd fik afslag på at forpagte godsejers hotel, fordi de er bøsser

storybild

Keld Christensen og Dinghao Wang var kandidater til at forpagte Sig Hotel indtil ejeren, Karl Kristian Nielsen, opdagede, at de er bøsser

Parret Keld Christensen og Dinghao Wang kommer ikke til at forpagte Sig Hotel i Vestjylland, som det ellers var planen.

Det skyldes, at den godsejer, der ejer hotellet, fandt ud af, at mændene er kærester. Og han mener ikke, byen er klar til et sådant par.

Keld Christensen fortæller i et brev til Varde Ugeavis, at parret ankom til Nørholm Gods til samtale den 5. september og mødtes med godsejerens hustru, der blandt andet sagde, at parret faktisk var de eneste seriøse der havde vist interesse for at blive de nye forpagtere.

Men så ringede godsejeren midt under samtalen:

- NU opstår der en akavet stemning. Hun er stille, men fortæller så at det var hendes mand som ringede, og at det er kommet bag på dem, at vi var bøsser. Og han ikke mente, at det ville gå med bøsser til at drive hotellet, for det er Sig by ikke »voksen« nok til endnu. Vi sidder og taler lidt frem og tilbage. Jeg er målløs, chokeret og gal, men tænker at jeg ikke vil lade det gå ud over hende, da hun jo bare er budbringeren. Hun bliver ved med at sige, at vi må tro, at det ikke er fordi, de har noget imod bøsser, men at vi må forstå, at byen vil komme efter dem, hvis de vælger de forkerte til hotellet, skriver Keld Christensen i sit brev.

Jv.dk har snakket med godejer Karl Kristian Nielsen og spurgt ham, om indbyggerne har sagt, at de ikke er klar til bøsser.

Læs også: Landsby-borger: Vi har intet imod bøsser!

- Det er mit indtryk, ja. Jeg har indtrykket af, at det ikke er gavnligt. At deres homoseksualitet ikke trækker flere kunder, siger Karl Kristian Nielsen.


LÆS OGSÅ: Landsby: Vi har intet imod bøsser!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Netop frigivet: Helt nye...
bt.dk
Randers overlever i Superligaen efter...
bt.dk
Alvorlig ulykke i forlystelse: Casper...
bt.dk
Lægevagten i kæmpe brøler - havde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx