Af - 05/01-14 10:44

Tønder-pigen blev voldtaget af far og solgt til sex: Nu taler hun udTønder-pigen blev voldtaget af far og solgt til sex: Nu taler hun ud

Jeg har brug for at fortælle min version af, hvad der skete, siger den i dag 19-årige kvinde.

storybild

Modelfoto (Billede: Polfoto)

Den 24. august 2005 er Nadja 11 år gammel, da hendes liv forandrer sig totalt. Ind ad døren stormer uniformerede betjente og anholder den far, der gennem et lille årti har udnyttet hende og søsteren seksuelt. Et misbrug, der blev kendt som 'Tønder-sagen'. Mareridtet kan endelig slutte.

Nadja er i dag 19 år gammel og står i et interview med Politiken.dk for første gang frem og fortæller sin historie.

- Jeg har brug for at fortælle min version af, hvad der skete. Indtil nu har jeg kun været beskrevet, jeg har ikke selv kunne sige, hvordan det var. Det er vigtigt for mig, fordi det altid kun har været de voksne omkring mig, som er blevet hørt. Jeg fortæller også min historie, fordi det ikke virker som om, at Tønder Kommune har lært noget af min sag, siger den 19-årige kvinde til avisen.

Pædofil løsladt trods sex med 11-årig
Pædofil løsladt trods sex med 11-årig

Skulle onanere far
Her fortæller hun, hvor hun som to eller treårig for første gang blev bedt om at røre sin fars penis, om hvordan det seksuelle misbrug udviklede sig, så hun til sidst blev solgt som prostitueret.

- Da jeg var 4-5 år gammel, skete der overgreb cirka en gang om ugen. Og det var jo ikke sjovt. Så jeg kunne godt mærke, at der var et eller andet forkert i det, der skete, siger Nadja, der fortæller, hvordan overgrebene typisk fandt sted om morgenen.

- Min mor kom ind til mig og bad mig gå ind til min far. Så skulle jeg tage alt mit tøj af og lægge mig op til ham i sengen og onanere ham.

Da hun var cirka fem år gammel, blev hun voldtaget af faren første gang. Kommunen forsøgte flere gange at trænge igennem til familien, men blev afvist i døren. Når den kom inden for, blev der ikke fulgt op. Da moren flyttede fra hjemmet, tog det for alvor fart, og faren begyndte at sælge sin da 10-årige datter til at have sex med andre mænd.

- For min far handlede det ikke om penge. Han tændte på, at jeg havde sex med fremmede mænd og insisterede ofte på at overvære det og blev sur, hvis jeg ikke havde fuldbyrdet sex med dem, fortæller hun.

41-årig anholdt for pædofili i Herning
41-årig anholdt for pædofili i Herning


Skammer sig over sex

I dag kan hun tydeligt mærke, hvordan det årelange misbrug har haft konsekvenser for hende.

- Jeg får af og til nogle endags-depressioner, hvor jeg bare intet kan. Jeg synes egentlig, at det er så underligt. At der er dage, hvor jeg intet kan. Men man bliver jo nødt til at acceptere de dage. Jeg fungerer ikke rigtig, og alligevel prøver jeg at komme til at fungere. For man bliver jo nødt til at have et liv. Jeg er i live, men lever jeg egentlig lige nu? Det gør ekstra ondt, når bevidstheden om, hvor skadet jeg egentlig er, rammer. Hvor lidt jeg kan, fordi jeg har været udsat for de her ting.

- Jeg har kun haft to kærester. Men det er svært. Jeg kan for eksempel slet ikke holde ud, at man holder rundt om mig eller holder mig fast. Jeg skammer mig helt enormt, når jeg har sex. Det tror jeg aldrig, at jeg kommer til at nyde. Jeg synes bare, det er ubehageligt og enormt klamt. Jeg kunne da godt tænke mig engang at få en mand og nogle børn, men hvis man vil have børn, kræver det jo, at man har sex. Og det kan jeg ikke holde ud. Jeg føler, at det er et enormt handicap ikke at kunne give sig hen til et andet menneske. Det ville jeg ønske, jeg kunne, fortæller Nadja.

Læs den fulde historie på politiken.dk.

Hemmelige FBI-filer afslører Michael Jacksons pædofili
Hemmelige FBI-filer afslører Michael Jacksons pædofili

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Joachim og Marie besøgte Danmarks...
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx