Af - 16/09-15 16:21

Morten Storm i krig mod PET: Hænger agenter ud med navne og fotosMorten Storm i krig mod PET: Hænger agenter ud med navne og fotos

Morten Storm, der angiveligt er tidligere PET-agent, erklærer nu krig mod Politiets Efterretningstjeneste og bringer kontroversielt billede.

storybild

Metroxpress har valgt at sløre billedet, som Morten Storm tidligere i dag bragte på Facebook.

- Her er de korrupte danske agenter, som jeg arbejdede sammen med i næsten seks år.

Sådan indleder Morten Storm, der angiveligt har været agent for Politiets Efterretningstjeneste (PET), et opslag på Facebook.

I opslaget, , som nu er blevet fjernet, bringer han et billede, som ifølge Storm viser ham sammen med tre PET-agenter under en tur til Island. Billedet er tidligere blevet bragt i forbindelse med bøgerne om Morten Storm, men nu har han valgt at fjerne sløringerne af de tre personers ansigter. Han skriver desuden deres - ifølge ham - fulde navne.

Senere skriver han, at han 'erklærer krig mod danske PET - fuck dem'.

Ifølge Magnus Ranstorp, terrorforsker ved Sveriges Forsvarshøjskole, får Storms krigserklæring dog næppe de store konsekvenser for andre end ham selv.

- Det er uforståeligt og dumdristigt af ham at gøre. Han skal jo kunne dokumentere sine påstande mod de konkrete personer, og nu eskalerer han bare konflikten mellem ham og PET.

PET ønsker ikke at udtale sig i sagen.

- Af hensyn til PET’s operative arbejde hverken kan eller vil PET offentligt bekræfte, hvorvidt konkrete personer har været anvendt som kilder af PET, ligesom PET er afskåret fra offentligt at videregive oplysninger om konkrete kildeoperationer. Dette indebærer ligeledes, at PET i almindelighed heller ikke offentligt afkræfter urigtige oplysninger om konkrete kilder og kildeoperationer, hedder det i et skriftligt svar til metroxpress.

Metroxpress bringer i morgen et eksklusivt interview med Morten Storm.

LÆS OGSÅ: Terrorsigtelse: 31-årig truede Morten Storm på Facebook

LÆS OGSÅ: Morten Storm her meldt sig ind i hjemmeværnet

LÆS OGSÅ: TV3 ille have Morten Storm med i Robinson

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx