24/09-13 13:37; Opdateret: 24/09-13 13:52

Dom: Mand bankede sin ven til dødeDom: Mand bankede sin ven til døde

En mand er blevet dømt til anbringelse på en psykiatrisk afdeling på ubestemt tid. Ifølge anklageskriftet bankede han sin ven ihjel.

storybild

Det var på Kastetvej i vestbyen i Aalborg dødsvolden blev begået sidste år. (Billede: Googlemaps)

En 56-årig mand fra Aalborg er blevet dømt til anbringelse på en psykiatrisk afdeling på ubestemt tid. Ifølge anklageskriftet bankede han sin ven til døde.

Det skete ved Retten i Aalborg tirsdag i en sag om dødsvold begået i vestbyen i Aalborg sidste år. Det fortæller anklager Søren Beckermann. Ifølge anklageskriftet bankede den 56-årige en 59-årig mand til døde i sin lejlighed på Kastetvej. Både ofret og den dømte er alkoholikere og var efter sigende gode venner.

Det skete om aftenen 14. oktober 2012, hvor der hørtes larm fra lejligheden. Liget af den 59-årige mand blev dagen efter fundet af en taxichauffør, der tilfældigt kom forbi lejligheden.

Det er vidneforklaringer og tekniske beviser, som har ført til domsfældelse af den 56-årige mand. Den retsmedicinske undersøgelse viste, at den 59-årige havde pådraget sig svære kvæstelser i ansigtet, og at det var en blødning i hjernen som følge af dette, der var årsag til dødsfaldet.

Den 56-årige dømte har tidligere forklaret, at han ikke husker noget fra den pågældende aften. Han nægter sig skyldig, og han har anket dommen til landsretten.

Kilde: Nordjyske Stiftstidende

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forkrampethed, rutinemangel eller...
bt.dk
Alternativet-medlem sammenligner...
bt.dk
Lamslået over Skats direktør-finte:...
bt.dk
Silkeborg-manager efter drama:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx