19/01-15 10:48

Slangerup-drabsmand tog sit eget livSlangerup-drabsmand tog sit eget liv

Den 46-årige mand, der i går blev dræbt i Slangerup, var kendt for at give udsatte en ny chance.

storybild

Nordsjællands Politi mener ikke, der er en gerningsmand på fri fod. (Billede: Polfoto)

Den 33-årige drabsmand, der slå en 46-årig firmaejer ihjel, tog bagefter sig eget liv. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Forinden havde drabsmanden, der var ansat i den 46-åriges dækfirma, stukket offeret adskillige gange med en kniv.

- Efterforskningen tyder endvidere på, at den 33-årige, i tiden op til hændelsen, havde optrådt psykisk uligevægtig, skriver politiet.

Det var et blodigt syn, der mødte politiet, da de nåede frem til den hårdt sårede 46-årige firmaejer, der i går blev dræbt i Slangerup nordvest for København.

Alligevel nåede han at fremstamme ordene 'Sindssyg mand på Dækcentralen' til politi- og ambulancefolk, inden han døde. Det skriver bt.dk.

To mænd er fundet døde i Slangerup
To mænd er fundet døde i Slangerup

Det blodige spor, som den 46-årige havde efterladt sig i sin kamp for at nå frem til hjælp, førte politiet til den dræbtes dækfirma på Raasigvangen. Her fandt de endnu en død person – en 33-årig, der var ansat i firmaet.

32-årig mand nægter knivdrab på nordafrikansk kvinde
32-årig mand nægter knivdrab på nordafrikansk kvinde

Ifølge eb.dk havde den 46-årige ejer af dækfirmaet et stort hjerte, og han var ikke bleg for at tage udsatte unge under sine vinger for at give dem en ny chance.

- Han bekymrede sig virkelig om sine medarbejdere og sine medmennesker og var der altid for andre, når de havde brug for hjælp. Derfor er det her så uretfærdigt, siger et nært familiemedlem til eb.dk.

Pressekoordinater hos Nordsjællands Politi Henrik Suhr oplyser mandag morgen, at resultaterne af politiets arbejde fra i går søndag nu samles sammen for at koordinere det videre arbejde. Samtidig mener han, at det kriminaltekniske arbejde på gerningsstedet nu er overstået.

LÆS OGSÅ: Terror: Europa kigger sig over skulderen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx