26/02-14 09:40

Ung mand anholdt efter skyderi ved ParkenUng mand anholdt efter skyderi ved Parken

Politiet havde allerede fat i den 19-årige lørdag nat, efter at han havde affyret skud under rockerslagsmål.

En 19-årig mand er blevet anholdt og sigtet for at have affyret flere skud på åben gade i forbindelse med et stort slagsmål mellem rockergrupperne Hells Angels og Satudarah MC natten til søndag.

Manden, der har været efterlyst siden skyderiet ved Parken i København, havde aftalt med Københavns Politi, at han tirsdag klokken 15 ville møde op på Politigården i København, men han blev væk.

Politiet efterlyser 18-årig for rockerskud i København
Politiet efterlyser 18-årig for rockerskud i København

- I stedet dukker han op ved politistationen i Gladsaxe sidst på eftermiddagen. Da vi kommer derud, står han ude foran sammen med nogle kammerater, siger politikommissær Steffen Th. Steffensen fra Københavns Politis afdeling for organiseret kriminalitet.

Manden, der er fra Værebro ved Bagsværd, har relationer til Satudarah MC, og skal fremstilles i grundlovsforhør onsdag eftermiddag, oplyser politikommissæren.

Ved slagsmålet, der startede i sportsbaren Lions & Barrels, blev der både brugt knive og totenschlægere. Den voldsomme tumult bredte sig hurtigt ud på gaden, hvor der ifølge politiet blev affyret "rigtig mange skud".

Alle 28 anholdte løslades efter vildt rockersammenstød
Alle 28 anholdte løslades efter vildt rockersammenstød

Politiet har haft videooptagelser fra arealet foran sportsbaren, hvor den 19-årige ses affyre en pistol. Derudover blev han allerede samme nat anholdt og taget med på Politigården, hvor der blev taget et billede af ham, inden han blev løsladt.

- Vi anholdt 28 personer efter slagsmålet, og derudover tog vi en række personer med på gården, hvor de blev visiteret og fotograferet, inden de blev løsladt, siger Steffen Th. Steffensen og tilføjer:

- Den 19-årige er en af de personer. Men på daværende tidspunkt vidste vi jo ikke, at han havde affyret skud på stedet.

Da politiet nåede frem til slagsmålet, trak betjentene deres tjenestevåben og affyrede varselsskud. Desuden skød betjente mod dækkene på en bil for at standse den.

Politiet efterlyser vidner efter rockersammenstød
Politiet efterlyser vidner efter rockersammenstød

En 31-årig Hells Angels-rocker blev livsfarligt såret af knivstik, men er nu udenfor livsfare. Derudover blev en 29-årig Hells Angels-rocker og et 20-årigt medlem af Satudarah såret af knivstik.

Satudarah MC er det seneste skud på stammen af bander og rockergrupper i Danmark. Det er en hollandsk klub, der sidste efterår åbnede en afdeling i Storkøbenhavn, hvor den mere eller mindre smeltede sammen med banden Værebros Hårde Kerne.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Finns hus er usælgeligt: Et enkelt...
bt.dk
Politiet lader bøderne regne over...
bt.dk
Kongehuset deler billede indefra: Her...
bt.dk
Piger blev forgiftet med ekstremt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx