Af - 22/03-17 13:16; Opdateret: 22/03-17 13:50

Vild ændring: Coca Cola lancerer nye størrelser i DanmarkVild ændring: Coca Cola lancerer nye størrelser i Danmark

Giganten Coca-Cola har undersøgt, hvilken størrelse flaske der passer perfekt til de danske forbrugere, og nu kommer der nye størrelser på hylderne.

storybild

Er du typen, der synes en halv liter er for lidt, og halvanden er for meget, så kommer Cola nu med den gyldne middelvej. Du vil nemlig fra maj måned have mulighed for at tage 1 liters flasker ned fra hylderne med Coca-Cola i. Der vil også komme en sampak af 4 flasker med 37,5cl, hvis du vil slukke tørsten med en mindre flaske. For danskerne vil nemlig have noget forskelligt.

Derfor smager Nutella meget bedre i Europa
Derfor smager Nutella meget bedre i Europa

’Hvor Coca-Cola tidligere satsede på større forpakninger til alle forbrugere, vil læsedrikproducenten fremover tilbyde et mere målrettet tilbud til de forskellige forbrugertyper og forbrugssituationer’, skriver Coca-Cola Danmark i en pressemeddelelse.

De nye flaskers størrelse skal opfylde de mange forskellige behov, de danske forbrugere har. I første omgang sker det med tilføjelsen af to størrelser, men i fremtiden vil der komme endnu flere. Coca-Cola sætter særligt fokus på de små familier og singler, der ikke har brug for at købe halvanden liter.

- Stadig flere gør mindre indkøb og har fokus på forbrugssituationen her og nu, fortæller Charlotte van Burleigh, Country Manager hos Coca-Cola Danmark i pressemeddelelsen. Hun tilføjer:

Tjek altid bunden af din plastikflaske: Et lille ikon afslører hvor giftig den er
Tjek altid bunden af din plastikflaske: Et lille ikon afslører hvor giftig den er

- Vi vil naturligvis gerne tilbyde vores produkter, så de passer direkte til danskernes behov, uanset om der skal købes ind til et enkelt måltid, en hyggeaften med kæresten eller en påskefrokost for hele familien. Det kan vi langt bedre gøre med vores nye flaskestørrelser.

Den mørke sodavand har i mange år været den foretrukne læskedrik verden over, og de sætter blandt andet relanceringen af de nye flasker ind for at beholde sin plads på tronen. Coca-Cola Danmark og Carlsberg Danmark har sammen studeret danskernes forbrugeradfærd og fundet frem til de nye størrelser til danskerne.

Coca Cola udkommer med en ny variant i Danmark
Coca Cola udkommer med en ny variant i Danmark

- Det er helt afgørende, at vores produkter er på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt og i den rette form. Og det er disse forudsætninger, vi forholder os til med de nye tiltag, siger Charlotte van Burleigh fra Coca-Cola Danmark.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx