Af - 26/03-14 14:03; Opdateret: 26/03-14 14:43

Denne artikel vil få dig til at genoverveje dit livDenne artikel vil få dig til at genoverveje dit liv

- Jeg har aldrig oplevet, at en af mine artikler har fået respons på denne måde, siger journalist.

storybild

Screenshot fra JP Premium, hvor artiklen storhitter lige nu.

"Mit navn er Lars Juhl, og jeg har fucked mit liv helt op."

Sådan starter en artikel skrevet af Jyllands-Posten journalist Steffen Stubager. Den ramte avissiderne i lørdags og har siden ligget på avisens betalings-univers JP Premium.

Samme dag valgte Steffen Stubager at dele artiklens tekst og billede i et indlæg på Facebook, hvorefter den er blevet delt over 2.400 gange.

- Jeg har aldrig oplevet, at en af mine artikler har fået respons på denne måde, siger Steffen Stubager, der er dybt overrasket over de mange delinger af artiklen.

- Tidligere har jeg lavet historier, som er blevet læst meget og har provokeret folk. Men jeg har aldrig nogensinde lavet noget, der er gået viralt på denne måde.

- Jeg har fået hundredevis af venneanmodninger fra læsere, mails og beskeder. Det er lige dele ros til Lars Juhl for at stå frem og ros til mig for at have fortalt historien på en anderledes måde, siger journalisten til metroxpress.

Tankevækkende
Som journalist holder Steffen Stubager med egne ord af at beskrive bagsiden af medaljen. Det gør han med historien om Lars Juhl, der fortæller om en tidligere tempofyldt tilværelse, der har budt på dramatisk piratkapring, hjertestop, luksus-tilværelse og efterfølgende nyt syn på livet.

- I folks respons til artiklen er det ord som ærlighed og tankevækkende, der går igen. Mange må jo kunne identificere sig med den måde, Lars Juhl har det på. Og sommetider skal der et ekstremt eksempel som ham til, før man selv fatter, at man burde tænke sig lidt om.

Læs artiklen i Facebook-indlægget fra Steffen Stubager herunder - eller læs den på JP Premium, hvor den nu er blevet gjort gratis og byder på flere fotos af hovedpersonen.


Denne 60 sekunders video ændrer måden du opdrager dit barn på
Denne 60 sekunders video ændrer måden du opdrager dit barn på

Heroisk teenager ofrer sit eget liv for kærestens
Heroisk teenager ofrer sit eget liv for kærestens

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx