Af Bo Poulsen - 20/04-18 20:37

Børnefødselsdag udviklede sig dramatisk: Mor sigtet for voldBørnefødselsdag udviklede sig dramatisk: Mor sigtet for vold

Kender du noget til sagen? Så kontakt journalisten på bopo@bt.dk eller via Facebook.

storybild

Klokken 13.03 blev politiet tilkaldt til Gilbjerg Børnehuse. (Billede: Allan Andersen )

Kender du noget til sagen? Så kontakt journalisten på bopo@bt.dk eller via Facebook.

Fredag eftermiddag blev Nordsjællands Politi tilkaldt af Gilbjerg Børnehuse i Gilleleje. Børnehusets daglige leder, Ida Maria Høgild, fortæller, at ansatte blev udsat for vold, da en uoverensstemmelse om en børnefødselsdag gik langt over gevind. En mor er blevet sigtet for vold mod to ansatte.

»De ansatte stod i vejen for et voldsomt temperament. De har været udsat for vold. Så er den ikke længere. Børnene har heldigvis ikke set noget, men det er meget alvorligt set med mine øjne som leder,« siger hun til Netavisen Gribskov.

Nordsjællands Politi bekræfter over for BT, at de har været tilkaldt til børnehuset, men har tidligt fredag aften ikke mange detaljer om sagen.

»Jeg kan ikke sige så meget andet, end at vi sender en patrulje derop på grund af noget uro i forbindelse med en børnefødselsdag,« siger vagthavende Jan Hedager.

Ida Maria Høgild har forklaret over for lokalmediet, at det var 'kulturelle misforståelser', der satte gang i konflikten mellem personale og forældre, men det bliver ikke uddybet, hvad det dækker over.

»Nogle børn havde været til fødselsdag, og dem der holdt dagen mente, at det skulle ske på en anden måde, end hvad pædagogerne lige var parat til at lade ske. Vi har en politik om, at personalet ikke efterlader børn alene. Jeg har aldrig oplevet noget som det her,« siger hun.

Ida Maria Høgild har oprettet en telefonvagt så bekymrede forældre kan kontakte hende. Derudover har hun briefet forældrene over børnehusets intranet.

Klokken 18.30 oplyser vagtchefen til Ekstra Bladet, at der er oprettet to voldssager. To ansatte har været udsat for vold. Og en mor er sigtet i sagen.

»Jeg ved endnu ikke, om der er flere end en sigtet. Mit indtryk er på stående fod, at der er tale om en forælder, som er sigtet for begge forhold. Det skulle være en kvinde i forhold til, hvad jeg har hørt,« siger vagtchef Jan Hedager, der endnu ikke kan gå i dybden med, hvad der præcist førte til episoden.

Det har ikke været nødvendigt at tilkalde ambulance.

BT følger sagen.Kender du noget til sagen? Så kontakt journalisten på bopo@bt.dk eller via Facebook.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Cykelrytter dræbt af puma - slæbt ind...
bt.dk
Ost trækkes tilbage flere steder i...
bt.dk
Borgmester i sorg over Kjeld...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx