Af - 04/05-16 16:08

Justin Bieber-wannabe forgreb sig på piger - her er hans strafJustin Bieber-wannabe forgreb sig på piger - her er hans straf

Den 20 årige Justin Bieber-wannane, Nicholas Faithfull har fået tre års fængsel efter at have presset en række unge piger til at have sex med ham.

Bildstrecke im Grossformat »

Nicholas Faithfull blev anklaget for at have været i seng med fire piger mellem 13 og 15 år, samt at have tvunget to andre piger til at udføre en seksuel handling på sig selv på en kirkegård.

Et af hans ofre var så fuld efter at havet drukket, at hun knap nok husker at have haft sex med ham. Det skriver The Sun.

20-årige Nicholas Faithfull, får tre års fængsel for at have forgrebet sig på mindreårige piger.

Den 20-årige, som var mellem 17 og 18 år på det tidspunkt, hvor han tvang pigerne til at have sex, hævder, at han ikke vidste, hvor gamle de var.

Men den påstand blev manet i jorden i retten, da anklageren viste et 15-års fødselsdagskort, som Nicolas Faithfull skulle havde skrevet til en af de piger, han havde haft sex med.

Bieber får hug af fans for at posere med tiger i halsbånd
Bieber får hug af fans for at posere med tiger i halsbånd

Den unge mand modtog en fængselsdom på Reading Crown Court efter at være blevet dømt for otte tilfælde af seksuel aktivitet med piger under den seksuelle lavalder.

Under retssagen hørte man, hvordan Nicolas Faithfull bombarderede hans 'ofre' med beskeder mellem sommeren 2013 indtil starten af 2015.

- Der var konstant beskeder og pres. En af pigerne fortæller, at man var ikke populær, hvis man ikke vidste, hvem den tiltalte var, siger anklageren Isabel Delamere.

- Med det sagt, kan man sige, at pigerne var lette ofre, fortsætter hun.

RIP: Bieber-fans i sorg over ny frisure
RIP: Bieber-fans i sorg over ny frisure

En tidligere skolekammerat beskrev, hvordan Nicholas Faithfull kopierede Justin Biebers udseende.

- Han scorede en masse piger med sit udseende. Han var altid efter unge pigers opmærksomhed.

- Da han var 17 og 18 år gik han efter otte årige piger, han var kendt som en 'vugge-jæger', lyder det fra den tidligere skolekammerat.

Bieber får kritik efter Prince-kommentar: 'Narrøv'
Bieber får kritik efter Prince-kommentar: 'Narrøv'

Her er modellen som ligner en perfekt blanding af Justin Bieber og Zayn Malik
Her er modellen som ligner en perfekt blanding af Justin Bieber og Zayn Malik

Den 20-årige Justin Bieber look-a-like blev arrasteret efter to piger kom frem med deres forklaring til politiet.

Men selv efter sin prøveløsladelse, fortsatte Nicholas Faithfull jagten på de sociale medier, og han nåede at have sex med det sidste ofre, som af anklageren beskrives som 'meget sårbar'.

Forsvareren mente ikke, at Nicholas Faithfull godt kunne lide at hænge ud blandt yngre piger, eller at de var under den seksuelle lavalder på det tidspunkt, hvor Nicholas havde været sammen med dem.

Men dommer Angela Morris afviste forsvareren.

- Med det faktum, at han havde dette adfærdsmønster - selv efter at han var blevet arresteret og interviewet af politiet - efterlader mig på ingen måde i tvivl om, at han vidste præcis, hvad han gjorde, og blev ved med det.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Støjberg efter minister-exit: Min...
bt.dk
Populær tv-vært sælger luksusvillaen...
bt.dk
Skal vidne i retten: Hun kan blive...
bt.dk
Blev pludselig berømt som Wozniackis...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx