VIDEO: Dræbt mor og børn blev mindet: - Vi vil aldrig glemme demVIDEO: Dræbt mor og børn blev mindet: - Vi vil aldrig glemme dem

Den dræbte 27-årige kvinde og hendes børn blev mindet i en smuk, stille stund foran familiens hjem.

Deres minde vil altid leve videre.

Det var budskabet, da medlemmer af foreningen Kurdiske samfund i Danmark mandag aften mødte op foran hjemmet til den 27-årige kvinde, som sammen med sine to børn blev fundet dræbt aftenen forinden af politiet.

De mange fremmødte tændte lys og lagde blomster for de tre dræbte, og der blev holdt tale på vegne af den 27-åriges bror.

- Sherin var mor til to unge, smukke piger, som vi elskede. Vi vil altid huske deres smil, og vi vil huske hende smile her. Vi vil aldrig glemme dem, og vi er her nu for at støtte hendes bror og resten af familien og for at sige farvel til hende - vi håber, at hun må hvile i fred. Tak, fordi i kom, lød det i talen.

Mor og to døtre ligger stadig i kummefryseren: Her er forklaringen
Mor og to døtre ligger stadig i kummefryseren: Her er forklaringen

Den 33-årige Hamid Farid Mohammed, der mistænkes for at have dræbt sin kone og to små børn i Aabenraa, er flygtet til Tyrkiet, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Metroxpress har fået tilladelse til at vise optagelser fra mindehøjtideligheden, som foreningen Kurdiske samfund i Danmark foretog. Se videoen over artiklen.

Mistænkt for fryserdrab flygtede fra Tyskland til Tyrkiet
Mistænkt for fryserdrab flygtede fra Tyskland til Tyrkiet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk sportsstjerne stopper...
bt.dk
Skal vidne i retten: Hun kan blive...
bt.dk
Nu sælger hun sit gods: Dansk...
bt.dk
Toyota stopper test af selvkørende...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx