Af - 06/11-15 21:27

Dansk YouTube-stjerne: - Livet er ikke altid nemtDansk YouTube-stjerne: - Livet er ikke altid nemt

I en ny bog deler den danske YouTube-stjernen Kristine Sloth ud fra sit inderste.

Bildstrecke im Grossformat »

Med sine 125.000 følgere er 16-årige Kristine Sloth Danmarks mest populære kvindelige YouTuber. I dag udkommer hendes anden bog 'Enestående'.

- Bogen handler om mig. Man lærer ting om mig i bogen, men samtidig er det også en slags selvhjælpsbog, så man kan lære mere om sig selv, lyder det fra 16-årige Kristine Sloth.

I bogen deler Kristine Sloth ud af store og små op- og nedture gennem sit liv, og hun opfordrer til at læserne selv, at reflektere over deres liv.

20-årig homoseksuel popstjerne: Jeg taler om det, mange andre er flove over
20-årig homoseksuel popstjerne: Jeg taler om det, mange andre er flove over

Hun har tidligere fortalt, at mange af hendes følgere føler, at hun er en storesøster for dem. Det bærer bogen også præg af.

- Jeg tror, at bogen kan hjælpe nogen. Det er ikke alle, der har folk omkring dem, som de stoler på, og kan snakke med private ting om, siger Kristine Sloth.

Hun er ikke uddannet psykolog eller pædagog, men hun ved ifølge hende selv, hvordan livet kan være, når man er en usikker teenager, og netop den erfaring er vigtig, når man skal hjælpe andre, mener hun.

- Livet er ikke altid nemt. Jeg er blevet mobbet, da jeg var yngre, og har også mistet venner siden jeg blev en kendt YouTuber, men man lærer noget, når man er i modgang - og det er vigtigt, at tænke på.

TRAGISK: 13-årig YouTube-stjerne død
TRAGISK: 13-årig YouTube-stjerne død

Ærlighed
Kristine Sloth er kendt for at være meget ærlig - og beskæftiger sig på sin YouTube-kanal om alverdens ting. I bogen giver hun også råd om både store og små problemer.

"Når jeg bruger en tampon, fugter jeg den først med spyt. Jeg putter den helt enkelt i munden, inden jeg sætter den på plads i skeden. For ellers synes jeg, det generer og er ubehageligt at sætte sådan en tør tampon op".

At dele ud af sine menstruationsvaner kan for de fleste virke grænseoverskridende, men ikke for Kristine Sloth.

- Jeg har altid været ærlig, det er slet ikke noget, som jeg tænker over længere. Jeg tror, at min ærlighed har bragt mig langt.

LÆS OGSÅ: Youtube-knægt går fra 22 følgere til 88.000 - på en weekend

LÆS OGSÅ: Snart skal du betale for at se videoer på YouTube

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Charlotte er alenemor til syv:...
bt.dk
Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Psykiater: Hvis Peter Madsen bliver...
bt.dk
'Han var så målrettet i sine øjne':...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx