Af - 31/08-14 10:57

Togdræbt gymnasieelev bliver mindet på morgensamlingTogdræbt gymnasieelev bliver mindet på morgensamling

En 16-årig gymnasielev mistede natten til lørdag livet, da han blev ramt af et S-tog i Hillerød. Mandag morgen mindes han på gymnasiet, og elever har mulighed for krisehjælp.

storybild

En 16-årig gymnasielev mistede natten til lørdag livet, da han blev ramt af et S-tog i Hillerød. Mandag morgen mindes han på gymnasiet. (Billede: Polfoto/Arkivfoto)

Den 16-årige dreng, som natten til lørdag mistede livet, da han blev ramt af et S-tog i Hillerød, bliver mandag morgen mindet på sin skole. Samtidig tilbyder gymnasiet særligt berørte elever psykologhjælp.

- Jeg og en psykolog møder hans klasse kl. 8.10, hvor eleverne får mulighed til at forholde sig til ulykken. Særligt berørte elever vil få tilbudt individuelle samtaler med skolens psykolog eller klassens studievejleder. Vi samler alle skolens elever kl. 9.45, hvor jeg vil sige et par ord, og der vil være et minuts stilhed, siger rektor på Frederiksborg Gymnasium & HF, Peter Kuhlman, til Frederiksborg Amts Avis.

Den afdøde elev var netop startet på samfundsfaglig linje på gymnasiet, hvor hans ældre søster også har gået.

For rektor Peter Kuhlman er nyheden kommet som et chok. I hans 24 år som rektor er det første gang, han oplever, at en elev omkommer:

- Det er første gang i mine 24 år som rektor, at en elev er død, og det er meget ulykkeligt, at et ungt menneskes liv så brat skal afsluttes, siger Peter Kuhlman.

Den 16-årige havde fredag aften været til fest på skolen, og det er fortsat uvist, hvorfor han befandt sig på togskinnerne. Påkørslen skete tæt på Jagtvej og Engvej i Hillerød, og er hos Nordsjællands Politi noteret til klokken 00.18.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
Morgenmadsprodukt kaldes tilbage:...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Mand død i brand
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx