Af Joy Fryd Larsen - 17/08-17 11:32; Opdateret: 24/08-17 15:52

25-årige Joy: Hvorfor kan man ikke få 'kvælersex og kærlighed' i en samlet pakke?25-årige Joy: Hvorfor kan man ikke få 'kvælersex og kærlighed' i en samlet pakke?

Jeg forstår ikke, hvorfor man skal vælge mellem den uvedkommende robotsex og det altopslugende parforhold. Stop nu med at være så bange for at elske (med) hinanden - selv når det kun er for en enkelt aften.

storybild

Joy Fryd Larsen (Billede: Liselotte Sabroe)

Jeg er single for første gang i ti år og har derfor ikke lyst til at have en kæreste eller de forpligtelser, der følger med en sådan. Jeg har til gengæld stadig lyst til kærlighed - herunder den kødelige slags.

Jeg er 25 år gammel. Det er nærliggende for mig at få en bolleven. Jeg erfarer desværre bare, at det ikke kun var mit forhold, der brast. Det gjorde forholdet mellem 'bolle' og 'ven' også.

Måske løb tidens sextrend ganske enkelt fra mig, mens jeg var til par-badminton i foråret '15

'Bolle' er blevet den dér overskudsagtige ekskæreste, der ser godt ud nede i Irma søndag morgen med nybleget tandsæt og ditto numsehul, mens alt, 'ven' kan prale med ved samme møde, er tynd mave, tømmermænd og thaimad fra dagen før.

Måske løb tidens sextrend ganske enkelt fra mig, mens jeg var til par-badminton i foråret '15. Måske er jeg bare ung og usikker og bange for, at jeg falder og går i tusind stykker, hvis jeg bliver konfronteret med, at min krop er mere interessant end min personlighed.

25-årige Joy: Når livet gør ondt, husker jeg mig selv på dette
25-årige Joy: Når livet gør ondt, husker jeg mig selv på dette

TV: Vi har testet chilisauce: - Vi får SÅ ondt i r**** i morgen!
TV: Vi har testet chilisauce: - Vi får SÅ ondt i r**** i morgen!

Men helt ærligt, hvad skete der?

I min egen omgangskreds af dejlige damer kan jeg end ikke finde undtagelsen, der bekræfter reglen om, at kærlighed er noget man har med sig selv, og sex er noget man har med fremmede.

Jo vildere et knald med ukendt mand om fredagen, des højere grin om mandagen. Men jeg oplever, at latteren kommer fra en dåse.

Og jeg undres: Hvad kom først? Sex med tilfældige som følge af dårlig selvværd, eller dårligt selvværd som følge af sex med tilfældige.

Jo vildere et knald med ligegyldig mand om fredagen, des højere grin om mandagen. Men jeg oplever, at latteren kommer fra en dåse.

Samme emne blev behandlet i den offentlige agurke-debat over sommeren. For moderne kvinder er mænd nu kun nyttige, når de skal have afløb for deres overfladiske voldtægtsfantasier, lød det.

»Det er fandeme sjældent, det bare er blidt og kærligt. Hovedreglen er, at det skal være hårdt. De vil spyttes i munden, kvæles og overgå al det dominansporno, som nettet flyder med,« sagde debattør Nima Zamani for eksempel i et interview med Berlingske.

Og indrømmet. Jeg er selv en af de kvinder. Men modsat ovenstående fremstilling, vil jeg ikke nøjes. Mænd er ikke en mangelvare.

Vi har testet kondomer med smag: - Føj, det lugter jo af p**!?
Vi har testet kondomer med smag: - Føj, det lugter jo af p**!?

Vi har testet måder at hakke løg på uden at græde: - Ad, det skummer!
Vi har testet måder at hakke løg på uden at græde: - Ad, det skummer!

Aner jeg bare det mindste 'pyt' i min partners øjne, kravler orgasmen så langt op i livmoderen på mig, at den aldrig kommer ud igen. Så vil jeg hellere undvære selskabet og krydse fingre for, at Pornhub ikke crasher i nærmeste fremtid.

Så længe jeg er i stand til at få en orgasme ved egen hjælp, så skal en bolleven - som skrevet står - være en ven. Modsat orgasmer er det nemlig med nus og tungekys, som det er med kildeture: Man kan ikke gøre det på sig selv.

Så spørgsmålet er: Hvorfor kan man ikke få 'kvælersex og kærlighed' i en samlet pakke?

LÆS OGSÅ: Vi har testet skøre køkkengadgets: Åh, man får gokke-håndled af det her!

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Henriks nevø afslører private...
bt.dk
Røde Kors med nødråb: 'Situationen er...
bt.dk
Christian Kjær om det svære farvel...
bt.dk
Fona-ejer trak millioner ud inden...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx