Af - 14/12-15 21:21

Ansigtstatoveret Ronnie: 'Jeg er et almindeligt menneske'Ansigtstatoveret Ronnie: 'Jeg er et almindeligt menneske'

De har problemer med at komme ind på diskotekter, og folk på gaden kigger fordomsfuldt. Ronnie og Tommy er begge ansigtstatoveret og tydelige i deres budskab: Vi er almindelige mennesker.

Bildstrecke im Grossformat »
Tommy Munkholm mener, at det burde være lovligt i Danmark at få tatoveret sit hoved og sine hænder, ligesom det er i andre lande. Han mener dog, at aldersgrænsen, som er 18 år i Danmark, kunne sættes højere op. Ronnie Christensen vil ligesom Tommy Munkholm gerne have lavet om på den danske lov, så det bliver lovligt at få lavet tatoveringer i sit ansigt og på hænderne. Han mener dog, at det kun skulle være lovligt, hvis man allerede havde mindst en tatovering et andet sted på kroppen. På billedet: Tommy Munkholm og Ronnie Christensen. Tommy Munkholm har brugt 300.000 kroner på sine tatoveringer. Pengene har han blandt andet fra en skadeserstatning, da han for nogle år siden var ude for en trafikulykke. På billedet: Tommy Munkholm De spørgsmål, som folk oftest stiller til Tommy Munkholm er, hvor det gjorde mest ondt at blive tatoveret, og om han også er tatoveret på sin penis. Svaret er, at ja, han er også tatoveret på sin penis, og det var samtidig der, det gjorde mest ondt for ham at blive tatoveret. På billedet: Tommy Munkholm Da Ronnie Christensen skulle have tatoveret sit ansigt, havde han først tænkt, at han ville have afbilledet en dæmon. Men det endte med at blive en rose, fordi tatovøren forslog det. - Han sagde, at det ville være mindre slemt, at få tatoveret en rose. Så ville folk tænke noget andet, siger Ronnie Christensen, der er glad for sin rose. På billedet: Ronnie Christensen. Engang var der en dame inde i det lokale supermarked, der spurgte Ronnie Christensen ind til sin ansigtstatovering. Hun spurgte, om den forestillede, en rose – hvilket den gjorde. Ronnie Christensen håber, der i fremtiden vil være flere, der åbent spørger ind til hans tatoveringer, frem for at danne sig sine egne fordomme. På billedet: Ronnie Christensen. Tommy Munkholm arbejder med vindenergi for Simens. Ronnie Christensen er lige for tiden arbejdsløs. På billedet: Tommy Munkholm.

34-årige Tommy Munkholm og 20-årige Ronnie Christensen er begge tatoveret i ansigtet, og det møder de mange fordomme og besvær omkring. Det vil de gerne gøre op med!

Alle kigger på mig. Jeg kan lidt fornemme på deres blikke, at de tænker, at jeg er en rocker.
Sådan siger 20-årige Ronnie Christensen.

Han er tatoveret i hovedet og møder en del fordomme omkring det. Men ikke kun folk på gaden kigger skævt. I dag skrev metroxpress om, at forskere mener, at hovedet er det dummeste sted, du kan blive tatoveret, fordi det kan besværliggøre dit liv.

Den artikel fik Ronnie Christensen til at give metroxpress et kald. Han mener nemlig, at folk burde ændre indstilling overfor dem, der er tatoveret i ansigtet.

Selvom man har tatoveringer i hovedet, så er man ikke ond. Jeg er et almindeligt menneske. Jeg er tatoveret i hovedet, fordi jeg synes, det er flot. For mig er det kunst.
Det siger Ronnie Christensen.

GALLERI: 17 'modige' tatoveringer, der går hele vejen
GALLERI: 17 'modige' tatoveringer, der går hele vejen

For nyligt oplevede Ronnie Christensen, at han modsat de venner, han gik i byen med, ikke kunne komme ind på et diskotek i Jomfru Ane Gade - sandsynligvis fordi, han er tatoveret i ansigtet.

- Jeg synes, de burde give mig en chance. Lukke mig ind, og se, om jeg virkede lavede ballade. Folk på gaden må også meget gerne spørge mig ind til mine tatoveringer, hvis de er nysgerrige. Det håber jeg, folk gør i stedet for at gå og have fordomme omkring mig, siger Ronnie Christensen, der bor i Hobro.

Betal med fingerringen, jakken eller tatoveringen
Betal med fingerringen, jakken eller tatoveringen

Han er langt fra den eneste, der må gå forgæves i nattelivet på grund af sin ansigtstatovering. 34-årige Tommy Munkholm fra Vejle, bliver ifølge ham selv aldrig lukket ind på barerne. Motiverne i hans ansigt er også en udfordring for ham på jobmarkedet.

- Jeg var lige ved ikke at få mit nuværende job på grund af mine tatoveringer, og jeg vil være nervøs for, om jeg kan finde et nyt job, hvis jeg en dag ikke har mit nuværende job, siger han.

Bieber flasher kæmpe tattoo i nakken
Bieber flasher kæmpe tattoo i nakken

Han kan dog ikke forstå, hvorfor hans ansigtstatoveringer burde være et problem.

- Jeg kan godt forstå, at de kan være en hindring for at få jobbet, når man har med kunder at gøre, men jeg kan ikke se, hvorfor mine tatoveringer skulle være et problem i et hvilket som helst andet arbejde, siger Tommy Munkholm.

Vanvittig trend: Skærer huden af for ekstra vilde tatoveringer
Vanvittig trend: Skærer huden af for ekstra vilde tatoveringer


Udover tatoveringer i ansigtet er hele hans krop tatoveret. Også hans penis. Et projekt, han indtil videre har brugt 300.000 kroner på, og snart punger han ud igen, for næste step er, at samtlige tatoveringer skal farvelægges. Men ansigtet vil han ikke gøre mere ved.

- Jeg synes, det er rigeligt med det, jeg har nu. Jeg kan stadig være bekendt at gå rundt, som det ser ud nu. Men der er grænse for, hvornår det er pænt, og hvornår det ikke længere ser pænt ud, siger Tommy Munkholm.

Ronnie Christensen har dog planer om at gå all in på sit ansigt – og hele hans krop. Han regner med, at han om et par år er tatoveret på hele kroppen.

Kender du en mand med denne tatovering?
Kender du en mand med denne tatovering?

LÆS OGSÅ: Christian drak 'modig-vand' og fik denne tatovering: Nu skal der scores damer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx