09/09-14 11:13

BT får ny chefredaktørBT får ny chefredaktør

Anders-Peter Landert stopper som chefredaktør på BT og bliver afløst af Berlingskes Flemming Fjeldgaard.

storybild

Berlingskes nuværende sportsredaktør, Flemming Fjeldgaard, bliver ny chefredaktør på BT. Han afløser Anders-Peter Landert, der stopper efter 11 år på BT og tre år som chefredaktør.

Det skriver BT på avisens hjemmeside.

På BT skal Flemming Fjeldgaard arbejde tæt sammen med ansvarshavende chefredaktør Olav Skaaning, der også har en baggrund som sportsjournalist.

- Jeg er glad og stolt over at få denne chance i et hus, der betyder så meget for mig. Jeg glæder mig meget til opgaven med at forstærke BT's allerede fine relationer med alle læsere og brugere i hele Danmark, siger Flemming Fjeldgaard til BT.

- Det forpligter at være del af så stort et nyhedsmedie, som BT er, via enten avis, web, tablet eller mobil, fortsætter han.

- Jeg er fuldstændig overbevist om, at BT kan blive Danmarks største og mest dagsordensættende digitale nyhedsmedie, og at vi kan skabe grundlag for øgede digitale indtægter og samtidig lave en sund forretning på en avis, som mange danskere lykkeligvis stadig henter i postkassen, i entréen eller i kiosken, siger Flemming Fjeldgaard.

Anders-Peter Landert har valgt at stoppe på BT, fordi han vil kaste sig over sit eget journalistiske projekt.

Flemming Fjeldgaard tiltræder i sin nye stilling 1. oktober.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt dansk rigmandsdatter scorer...
bt.dk
Borgmester i sorg over Kjeld...
bt.dk
Brøndby og FCM dominerer: Her er...
bt.dk
Aktion i gang: Mand formentlig faldet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx