Af - 27/08-15 17:28; Opdateret: 27/08-15 18:24

Stor eftersøgning slut: To børn fundet i god beholdStor eftersøgning slut: To børn fundet i god behold

Politiet leder i øjeblikket efter to små børn, der forsvandt på en udflugt med deres daginstitution tidligere på dagen.

De to børn forsvandt ved Thorup Strand.

De to fireårige børn, der torsdag eftermiddag satte en stor efterforskning i gang i Nordjylland, da de forsvandt på en udflugt med deres børnehave, er blevet fundet i god behold.

Det var en lokal borger, der fandt dem, oplyser Nordjyllands Politi. Børnene har det godt, og er nu genforenet med deres forældre, lyder det.

Nordjyllands Politi satte en stor eftersøgning i gang torsdag eftermiddag, efter to små børn forsvandt ved Fjerritslev.

Børnene - en dreng og en pige, som begge er fire år gamle - var på udflugt ved en naturlegeplads i Thorup med en daginstitution fra Aalborg. Alle børnene var ifølge Nordjyllands Politi samlet omkring klokken 14.20, men da pædagogerne talte dem op et kvarters tid senere, manglede der to.

- Hele børnehaven sidder og får kage og sådan noget klokken 13.20. Men da de skal hjem igen med bussen et kvarter senere, og der er mandetal, så mangler de der purker, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Vagn Nielsen, til metroxpress.

Politiet var på plads med både hundepatruljer og helikopter, mens adskillige lokale borgere hjalp til med efterforskningen. Og det var altså en af de lokale, der endte med at finde de to børn.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx