Af Ritzau - 24/01-17 17:41

Sygemeldt Messerschmidt mister EU-post som næstformandSygemeldt Messerschmidt mister EU-post som næstformand

Talsmand for ECR-gruppen i EU-Parlamentet bekræfter, at Messerschmidt ikke længere er næstformand.

storybild

Morten Messerschmidt er ikke længere næstformand i ECR-gruppen, men den sygemeldte DF-politiker er fortsat chefindpisker, siger talsmand for gruppen ifølge Ekstra Bladet. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Morten Messerschmidt (DF) har mistet sin post som næstformand i ECR-gruppen i Europa-Parlamentet, oplyser gruppens pressetalsmand ifølge Ekstra Bladet.

Det sker ifølge avisen efter de seneste års afsløringer af, hvordan Dansk Folkeparti brugte EU-midler via partiet Meld og den tilhørende fond Feld.

Politikeren er fortsat sygemeldt.

Messerschmidt blev i efteråret 2014 valgt som en af fem næstformænd i gruppen De Europæiske Konservative og Reformister (ECR).

DF-profilen står ikke længere opført som "chief whip" (chefindpisker, red.) på ECR's hjemmeside. Men det er han fortsat ifølge talsmand James Holtum.

- Så vidt jeg ved, er han det stadig. Men han er sygemeldt i øjeblikket. Jeg har ikke hørt noget om, hvornår han kommer tilbage. Men vi håber, at det bliver snart, siger Holtum ifølge Ekstra Bladet.

Morten Messerschmidt (DF) blev i oktober sidste år sygemeldt på ubestemt tid.

Sygemeldingen blev annonceret af DF, efter at politikeren fik et ildebefindende og blev indlagt på et hospital i Hillerød.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Premier Leagues værste indkøb kåret:...
bt.dk
Se alle billederne: Nu ankommer...
bt.dk
Eks-kæresten nægter at være far til...
bt.dk
Smidt ud af OL! Ny doping-skandale...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx