Af Bo Poulsen - 07/02-18 21:08

Dansker har vundet i Lotto - og han giver alle pengene vækDansker har vundet i Lotto - og han giver alle pengene væk

Han vil blot købe én ting.

storybild

Modelfoto.

Foreløbigt har en 78-årig Lotto-vinder fra Vordingborg kun brugt et ganske lille beløb ud af den ene million, som han havde vundet i Millionærgarantien. Resten af pengene giver han væk.

Den 78-årige mand vandt det store pengebeløb i Lotto på en kupon købt i Fakta.

I skrivende stund har han kun købt en stol. Årsagen er simpel.

'Penge har aldrig interesseret mig. Vi har aldrig haft mange penge, men har altid haft nok til at klare os. Og nu er jeg 78 år. Det er begrænset, hvad jeg skal bruge af ting, og jeg får jo mad hver dag. Men jeg har da købt en stol, der er virkelig god at sidde i. Det var det eneste, jeg manglede,' siger manden i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

'Når jeg tænker tilbage, så tror lidt, det var et tegn. Man vælger jo sådan en brik, man afleverer ved kassen, når man køber Lotto i supermarkedet. Og den jeg valgte, vendte omvendt. Derfor tog jeg lige præcis den,' siger han.

Siden 2002 har han fast spillet Lotto, efter han blev ramt af en blodprop.

'Jeg brugte vel en 50'er om dagen på cigaretter, og jeg aftalte med mig selv at i stedet for at spare de penge op, som jeg nok aldrig ville få gjort, så kunne jeg bruge dem på Lotto. Men jeg havde egentlig aldrig tænkt, at jeg ville vinde, så det var da noget af en overraskelse at få.'

Han forventer ikke at bruge flere penge på sig selv. Han vil lægge de resterende penge i en fond til hans to voksne børn, barnebarn og barnebarn. Pengene skal investeres i en frugtplantage på Fejø.

”Det skal være et sted, hvor der er plads til, at vi alle kan være samlet. Det betyder meget for mig. Og Fejø er sådan et smukt sted. Min kone, der døde af kræft for nogle år siden, er fra området og stedet betyder derfor meget for mine børn. Og så er der hilsepligt. Det kan jeg godt lide.'

LÆS OGSÅ: Danske Spil efterlyser vinder: Har du en million liggende uden at vide det?

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vild afsløring: FIFA overvejer at...
bt.dk
DRs 'chefredaktion' er vokset fra 15...
bt.dk
Se det: Her gør hun det - bliver OL's...
bt.dk
Christian Stadil om bortvist...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx