Af - 12/07-15 18:46; Opdateret: 12/07-15 19:02

Ferie i Danmark: Her bliver det varmest i næste ugeFerie i Danmark: Her bliver det varmest i næste uge

Danskere med bopæl eller på ferie i de sydlige og østlige dele af landet kan glæde sig over de højeste temperaturer i ugen, der kommer.

Bildstrecke im Grossformat »

Danskere på ferie i de sydlige eller østlige egne af kongeriget kan med størst vejroptimisme se frem til ugen, der kommer:

- I den sydlige og østlige dele af landet er der en tendens til, at det bliver lidt lunere. Det er de områder, der ligger tættest på det højtryk, der lige nu ligger over Centraleuropa. Så hellere Gedser end Skagen, siger vagthavende ved DMI, Frank Nielsen, til metroxpress.

16 TIPS: Dette skal du huske, inden du tager af sted på ferie
16 TIPS: Dette skal du huske, inden du tager af sted på ferie


Selvom danskerne i syd og øst kan glæde sig over de højeste temperaturer, er det ikke reelle sommergrader, der er tale om:

- Mandag bliver det maks 20 grader med mulighed for enkelte byger, og hen over onsdag og torsdag kommer vi måske op på 22 grader, siger Frank Nielsen og forklarer, at temperaturerne i de andre dele af landet kommer til at ligge mellem 18-22 grader i løbet af ugen.

Danskere fedter med sommerferie-kronerne
Danskere fedter med sommerferie-kronerne

- Fredag kommer der et varmepust op, hvilket nok gør det til ugens varmeste dag, og i de sydlige og østlige egne rammer vi 25 grader. Men varmen bliver efterfulgt af en koldfront hen over aftenen, som kan give torden og nedbør, lyder det fra DMIs vagthavende.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Historisk guldsmed lukker efter 169 år
bt.dk
Martin Brygmann: Jeg ved, at jeg kan...
bt.dk
Blot uger før sin død: Stephen...
bt.dk
Husker du Henrik og alle de andre?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx