Af Mads Brandsen - 30/12-17 21:44

Politiet gør stort fund: Stopper to 18-årige kvinder med 832 ecstasy-pillerPolitiet gør stort fund: Stopper to 18-årige kvinder med 832 ecstasy-piller

Fredag gjorde Midt- og Vestjyllands Politi et fund af den sjældne slags.

storybild

(Billede: NATIONAL CUSTOMS SERVICE OF CHIL)

To 18-årige kvinder fra Viborg havde 832 ecstasy-piller i bilen, da poitiet stoppede dem i Silkeborg, hvilket førte til, at de blev anholdt.

Politiet formodede ifølge Viborg Stifts Folkeblad, at planen med pillerne var, at de skulle sælges videre.

Til BT fortæller Midt- og Vestjyllands Politi, at en patrulje kontrollerede bilen om natten, da de vurderede, at en af pigerne kunne være påvirket af stoffer. I den forbindelse fandt man altså de mange piller.

Lørdag blev de fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Viborg. Det skete for lukkede døre, så deltajerne er sparsomme, men anklager Iben Ernst Bøttker oplyser til Ekstra Bladet, at de unge kvinder kærer rettens afgørelse om at varetægtsfængsle dem i 13 dage til Vestre Landsret.

Hun fortæller samtidig, at politiet leder efter en ikke-identificeret medgerningsmand.

»Vi ved, at der er tale om en mand, og ham leder vi selvfølgelig efter, så han også kan fremstilles i grundlovsforhør,« siger hun til avisen.

Politikredsene beslaglagde sidste år i alt 14.000 ecstasy-piller, hvilket var markant færre end i 2015, hvor der i alt blev konfiskeret 70.000 piller.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Aviciis familie søger svar...
bt.dk
Søren Pind går ind i betændt debat...
bt.dk
Tillykke til Prinsesse Isabella: I...
bt.dk
Politiet med nye oplysninger i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx