Af - 27/07-16 10:26; Opdateret: 27/07-16 10:40

10-årig pige overfaldet i Aalborg10-årig pige overfaldet i Aalborg

Voksen mand lokkede pigen med til et øde sted, hvor han overfaldt hende.

En 10-årig pige blev onsdag aften overfaldet af en voksen mand i Aalborg.

Hændelsen skete, da en 10-årig pige legede sammen med en veninde på en legeplads på Dikevej i det sydøstlige Aalborg, oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Mand stukket med lommekniv under overfald i Aalborg
Mand stukket med lommekniv under overfald i Aalborg

'Her blev pigerne kontaktet af en mand, der spurgte, om pigerne kunne hjælpe ham med at finde hans hund – manden foreviste endda et billede af hunden på sin mobiltelefon', skriver politiet.

'Pigerne indvilligede i at hjælpe, og de fulgte med manden, men da den ene piges mor ringede, forlod denne pige stedet, og den 10-årige pige var alene med manden.

De gik via en nærliggende sti – Panstien – ind i et nordligt beliggende skovområde. Og her væltede manden pigen omkuld og holdt hende fast'.

11-årig hastet til Riget efter grill-ulykke
11-årig hastet til Riget efter grill-ulykke

Pigen bad manden om nåde, da han holdt hende fast, og lykkeligvis forbarmede han sig over hende, og slap grebet i hende. Pigen løb tilbage, hvor hun kom fra, mens manden forsvandt i den modsatte retning, oplyser politiet.

Politiet jagter nu gerningsmanden.

- Vi formoder, at manden er gået i nordlig retning og er kommet ud på Byplanvej – det viser den færd, som vores patruljehunde har fulgt, siger politikommissær fra Nordjyllands Politi Lars Nørskov Jørgensen, der leder politiets efterforskning af sagen.

Politiet har modtaget dette signalement af den formodede gerningsmand:

Mand, dansk af udseende, 35-40 år, 170-175 cm høj, spinkel af bygning, sort/gråt kort hår, mørke skægskubbe mellem næse og overlæbe. Han var iført en sort sommerjakke, blå cowboybukser med huller, brunt bælte og hvide sko.

Ung mand overfaldet med knust flaske
Ung mand overfaldet med knust flaske

- Vi er interesseret i at høre fra alle, der måtte ligge inde med relevante oplysninger for sagen, så ring hellere end gang for meget end en for lidt, lyder det fra politikommissær Lars Nørskov Jørgensen, der samtidig opfordrer forældre til at instruere deres børn, så de ikke går med fremmede.

Den 10-årige pige har det efter omstændighederne godt.

Nordjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

Politiet modtager tips om sagen på tlf.: 114.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx