23/11-17 08:54

Forældrepar fængslet for massivt seksuelt misbrug af parrets fire børnForældrepar fængslet for massivt seksuelt misbrug af parrets fire børn

Forældrepar er varetægtsfængslet og sigtet for omfattende seksuelt misbrug af parrets fire børn. Begge nægter sig skyldige i alle anklager.

storybild

(Billede: Nikolai Linares)

Syd- og Sønderjyllands Politi har i hemmelighed anholdt og sigtet en mand og en kvinde i en sag om omfattende vold og seksuelt misbrug af parrets i alt fire børn og stedbørn begået i Vejen-området i årene 1987-2000. De to personer, der begge nægter sig skyldige, er ved et lukket grundlovsforhør ved retten i Esbjerg fængslet nu indtil den 6. december.

Det kan Radio24syv fortælle.

De to forældre er sigtede for ”voldtægt og andet seksuelt forhold end samleje med barn under 12 år” og ”legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter” - politiet mener, at faderen ikke blot har tiltvunget sig samleje og begået andre seksuelle overgreb på sin steddatter fra hun var kun tre år, han har også ifølge sigtelsen systematisk slået hende med knytnæve, givet hende lussinger, piskeslag, spark og slag med bæltespænde i ansigtet. Han har ifølge sigtelsen på samme måde haft seksuelt samkvem og udøvet grov vold mod sin stedsøn i en periode på fem år. Volden begyndte, da han var blot fire år gammel, fremgår det af sigtelsen.

Desuden er samme mand og kvinde sigtet for voldtægt, anden seksuel omgang og grov vold mod deres to biologiske døtre, begået fra de var få år gamle. Overgrebene på de fire børn er ifølge sigtelsen foregået fra 1987 frem til 2000, hvor alle fire børn er blevet tvangsfjernet af kommunen.

Retten i Esbjerg lægger i kendelsen om at varetægtsfængsle forældrene vægt på, at der “i givet fald er tale om meget voldsomme episoder for et barn, hvilket må formodes at bevirke, at episoderne vil kunne huskes, selv om de er sket, mens hun var et lille barn“.

To af børnene er moderens fra et tidligere forhold, mens to af børnene er parrets fælles børn.

Ifølge kendelsen fra grundlovsforhøret har forældrene desuden tilladt ”mandlige venner af familien at gennemføre samleje samt udføre oralsex” på de to biologiske døtre. Herudover er forældrene sigtet for at have ”stimuleret familiens hund til sædafgang i børnenes ansigter og mund, samt fastholdt hunden, mens den urinerede i børnenes ansigter.”

En af døtrene, der nu er voksen, henvendte sig til politiet den 17. august 2017 og fortalte om de overgreb, hun havde været udsat for, og det fremgår af kendelsen fra retten i Esbjerg, at forklaringerne om de seksuelle og voldelige overgreb er støttet af en forklaring fra pigens halvsøster.

Der er for begge pigers “vedkommende tale om meget detaljerede forklaringer”, der for den ene piges vedkommende “støttes af de tegninger, som hun har lavet som barn.” De to forældre blev anholdt den 7. november 2017 og blev fremstillet i grundlovsforhør dagen efter, hvor forældreparret blev fængslet.

Varetægtsfængslingen er blandt andet begrundet med, at to af parrets børn frygter for farens reaktioner. Begge sigtede nægter sig skyldige i alle anklager.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet med nye oplysninger i...
bt.dk
'Paradise'-par havde sex på tv: Sådan...
bt.dk
FOA-formand slår fast midt i...
bt.dk
Gigantisk fiasko: Spillede Premier...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx