Af - 14/11-15 12:14

Udenrigsministeren får skarp kritik for filmklip: Nu har han SLETTET detteUdenrigsministeren får skarp kritik for filmklip: Nu har han SLETTET dette

Kristian Jensen har brugt terror-angrebet i Paris som anledning til at huske danskerne på at stemme den tredje december. Det har han fortrudt nu.

Bildstrecke im Grossformat »

Den danske udenrigsminister Kristian Jensen er kommet i modvind på sin egen Facebook-side for et videoklip. Det har han nu slettet.

Ministeren har lørdag formiddag publiceret en kort video, hvor han minder danskerne om at bruge deres demokratiske rettigheder ved at stemme til folkeafstemningen om retsforbeholdet den tredje december.

-Jeg har brugt dagen i dag til at nyde min demokratiske ret til at brevstemme til folkeafstemningen om at omdanne retsforbeholdet til en tilvalgsordning, skriver Kristian Jensen på Facebook og begrunder sin timing med angrebene i Paris:

- Det, terrroristerne hader, er vores demokrati. Derfor har jeg brugt dagen i dag på at gå ned og afgive min stemme til folkeafstemningen, siger han i videoen.

127 døde: Islamisk Stat tager skylden for blodige angreb i Paris
127 døde: Islamisk Stat tager skylden for blodige angreb i Paris

Men den timing er ikke god, lyder det fra en stribe kritiske røster.

- Det er fandme lavt at bruge tragedien i Frankrig til at reklamere for EUs retskrav. Vi ved alle, at V ønsker, at vi stemmer JA. Føj for den da, lyder det i en populær kommentar.

Også den verdensberømte danske dj, Trentemøller, langer ud efter ministeren:

- Hvad sker der for dig ?? Du bruger denne tragedie til at promovere din politik! Usmageligt og fortæller alt om din manglende dømmekraft . SHAME ON YOU!

Dansk politi skærper opmærksomheden efter angreb i Paris
Dansk politi skærper opmærksomheden efter angreb i Paris

Kristian Jensen har dog siden slettet sin video og sit opslag med følgende begrundelse:

- Mit seneste opslag er blevet misforstået. Derfor har jeg trukket det. Vores tanker skal være hos ofrene og deres pårørende.

Metroxpress har været i kontakt med ministerens særlige rådgiver, der oplyser, at Kristian Jensen ikke har yderligere at tilføje til sit seneste Facebook-opslag.

Demokrati vil altid vinde over terror. Jeg har brugt dagen i dag til at nyde min demokratiske ret til at brevstemme til...

Posted by Kristian Jensen on Saturday, November 14, 2015

Sverige øger sikkerheden før EM-brag mod Danmark
Sverige øger sikkerheden før EM-brag mod Danmark

Hollande: Islamisk Stat stod bag angreb på Paris
Hollande: Islamisk Stat stod bag angreb på Paris

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx