Af - 07/06-16 17:19

25-årig fik stukket arm 22 cm op i endetarmen - her er dommen25-årig fik stukket arm 22 cm op i endetarmen - her er dommen

I eftermiddag faldt der dom i den meget omtalte sag.

storybild

(Billede: Andreas Beck)

Den opsigtsvækkende sag om en 25-årig mand der fik stukket en arm op i sin endetarm på en sexklub på Vesterbro i København har endelig fundet sin afslutning.

Mand i livsfare efter voldtægt i sexklub: Fik stukket arm op i endetarmen
Mand i livsfare efter voldtægt i sexklub: Fik stukket arm op i endetarmen

Den 50-årige mand der stak sin arm 22 centimeter op i den 25-åriges endetarm er blevet dømt skyldig i uagtsom legemsbeskadigelse, der er blevet takseret til 60 dages ubetinget fængsel, skriver BT.

Men da den 50-årige mand har siddet varetægtsfængslet fra 7. marts og til og med 2. maj, kunne han forlade retten som en fri mand.

Hverken anklageren eller forsvaren i sagen fik medhold.

Anklageren havde ment, at der var tale om vold og voldtægt, og at straffen skulle lyde på minimum et års fængsel, mens forsvaren havde krævet sin klient frifundet, fordi der var tale om et frivilligt forhold, skriver BT.

Mysteriet løst: Derfor var penis og øje fjernet fra død hest
Mysteriet løst: Derfor var penis og øje fjernet fra død hest

Den unge mand måtte indlægges på intensiv afdeling, hvor han blandt andet fik fjernet et stykke af tyktarmen og anlagt stomi, efter at have fået ført den 50-åriges lem, en meget stor dildo og til sidst armen op i endetarmen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx