24/09-13 11:52; Opdateret: 24/09-13 12:04

Politi: Knivdrab ved Forum er jalousiopgørPoliti: Knivdrab ved Forum er jalousiopgør

En 18-årig mand blev dræbt af en 19-årig på grund af jalousi over en pige, oplyser Københavns Politi.

storybild

Det var sandsynligvis et forhold til en pige, der betød, at den 18-årige Taha Saadaoui i går døde, efter han fik stukket en kniv i brystet ved Forum på Frederiksberg. (Billede: Polfoto/Jakob Jørgensen)

Det var formentlig et forhold til en pige, der endte med at koste den 18-årige Taha Saadaoui livet, da han fik en kniv stukket i brystet ved Forum på Frederiksberg i København mandag eftermiddag.

Det oplyser Københavns Politi, der mener, at drabet skyldes et jalousiopgør om en pige mellem den dræbte og den varetægtsfængslede 19-årige mand, der meldte sig selv til politiet efter drabet.

- Motivet, som det er oplyst til os lige nu, er jalousi i forhold til en pige, siger drabschef ved Københavns Politi, Jens Møller, til Ritzau.

LÆS OGSÅ: 19-årig om knivstik: Jeg har gjort noget dumt

Den 19-årig mand er tirsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger, da dommeren mener, at der er begrundet mistanke om dødsvold. Den 19-årige havde ifølge sin forsvarer Jane Ranum ikke forsæt til at dræbe. Politiet har dog sigtet den 19-årige for drabet.

- Han nægter drab, men erkender de faktiske omstændigheder, at han har stukket en gang med en kniv, fortæller Jens Møller.

Anklager Julie Binau Christensen forklarer i grundlovsforhøret, at der er en mulig medgerningsmand på fri fod. Medgerningsmanden skulle angiveligt have fulgtes med den 19-årige drabssigtede.

På grund af medgerningsmanden blev dørene lukket til grundlovsforhøret, så offentligheden ikke kan få mere at vide om politiets beviser og den sigtedes forklaring.

Politiet er dog i kontakt med den mulige medgerningsmand, som formentlig ikke vil blive sigtet i sagen, oplyser Jens Møller.

Hverken offeret eller den varetægtsfængslede er kendt af politiet i forvejen, og den 19-årige meldte sig selv til politiet.

- Han har ringet til os kort før klokken 19 og fortalt, at han har gjort noget dumt og har noget med knivdrabet at gøre, sagde Jens Møller til Ritzau.

Knivstikkeriet skete ved Rosenørns Allé mellem handelsgymnasiet Niels Brock og Forum metrostation.

Ofret er den 18-årig Taha Saadaoui fra Brønshøj, der blev ramt af ét knivstik i brystet. Selv om en kammerat kørte ham på Rigshospitalet i sin bil, lykkedes det ikke lægerne at redde den 18-åriges liv.

Jores Okore, der spiller på det danske landshold i fodbold skriver på Twitter, at han var ven med den 18-årige knivdræbte.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Dansk tennis-komet tager kæmpe-skalp
bt.dk
Putin trækker en streg i sandet: Her...
bt.dk
88-årig kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx