04/01-15 15:24

Fire fængslet for kølledrab på 58-årig i GunderupFire fængslet for kølledrab på 58-årig i Gunderup

Tre mænd og en kvinde er varetægtsfængslet for at dræbe en 58-årig mand med et baseball-bat og en kæp.

storybild

(Billede: Polfoto)

Tre mænd og en kvinde er søndag varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Hjørring for at have dræbt en 58-årig mand med rå køllevold i Gunderup syd for Aalborg, skriver TV2.

De fire er sigtet for "i forening med flere slag i hovedet og på kroppen at have dræbt den 58-årige med et baseball-bat og en trækæp" omkring klokken 12.50 lørdag.

- De er alle fire sigtet for drab, og vi vil kræve dørene lukket ved grundlovsforhøret, så jeg har ikke flere oplysninger på nuværende tidspunkt, sagde anklager Karina Skou tidligere til Ritzau.

58-årig dræbt med baseball-bat og kæp
58-årig dræbt med baseball-bat og kæp

Det drejer sig om en 52-årig kvinde og tre mænd på henholdsvis 39, 39 og 32 år. Da politiet ankom til gerningsstedet blev en 39-årig mand først anholdt. Senere lørdag blev de resterende tre anholdt.

En kvinde og to mænd var til stede i grundlovsforhøret, mens den fjerde var for uligevægtig til at møde op. De tre til stede nægtede sig alle skyldige ifølge TV2.

Den 58-årige mand blev lørdag fundet dræbt på sin adresse på Oppelstrupvej i Gunderup syd for Aalborg.

Fire anholdt for drab på mand i Nordjylland
Fire anholdt for drab på mand i Nordjylland

Lars Nørskov Jørgensen oplyste tidligere til Ritzau, at den 39-årige først anholdte mand i sagen blev fundet på gaden med blod på tøjet, efter at vidner havde slået alarm.

Den 58-årige mand har angiveligt haft besøg af et "tæskehold" for tre-fire år siden ifølge TV2 Nord, der har været i kontakt med flere borgere fra lokalområdet.

Personerne gik dengang rundt foran den dræbtes hus og bankede på ruderne med køller.

Mystisk drab i Nordjylland
Mystisk drab i Nordjylland

Politihunde har eftersøgt området for beviser i sagen. Kriminalteknikere og retsmedicinere har været tilkaldt og arbejdet på stedet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx