Af - 25/07-14 09:03

Ægtepar fandt kamera over dobbeltseng i dansk sommerhusÆgtepar fandt kamera over dobbeltseng i dansk sommerhus

En familie fra Norge blev chokeret, da de opdagede, at et kamera var monteret over dobbeltsengen i det sommerhus, de havde lejet ved Marielyst.

storybild

(Billede: Polfoto)

I begyndelsen af juli var en norsk familie på ferie i Marielyst på Falster, hvor de havde lejet et sommerhus via Dancenter, men ferien udviklede sig til en ubehagelig oplevelse, da ægteparret Morten Sivertsen og Renate Amundsen Blondin fandt overvågningskamera i sommerhusets soveværelse.

Det skriver Ekstra Bladet.

Allerede da familien ankom til sommerhuset, opdagede de tre kameraer oppe under husets tagspær, og efter et par dage i huset, besluttede de sig også at gennemsøge huset indvendigt, fordi de følte sig utrygge.

- Vi opdagede et lille hul i sengelampen. Det gjorde os urolige. Da vi pillede lampen ned, fandt vi kameraet, som er nemt at skjule. Det har en lillebitte linse og behøver blot et hul på to millimeter for at kunne filme, siger Morten Sivertsen.

Brudepar jubler: Sådan kom forsvundne bryllupsbilleder tilbage
Brudepar jubler: Sådan kom forsvundne bryllupsbilleder tilbage

Kameraet var monteret over dobbeltsengen.

– Det var sat op for at filme nøgne mennesker, fastslår Morten Sivertsen.

Også oppe på loftet fandt familien overvågningsudstyr, og herefter tog parret kontakt til Dancenter og politiet.

- Der var ikke lavet nogen optagelser på kameraerne. Efter tekniske undersøgelser er sagen henlagt, siger Rune Nilsson fra lokalpolitiet i Nykøbing Falster.

To kvinder taget på fersk gerning mens de stjæler ting på stranden
To kvinder taget på fersk gerning mens de stjæler ting på stranden

Det har efterfølgende vist sig, at manden, som udlejede sommerhuset via Dancenter, havde sat kameraerne op for at overvåge sin eks-kone.

- Jeg installerede overvågningsudstyret sidste år, fordi jeg havde mistanke om, at min kone var utro. Efter skilsmissen har jeg været fuldstændig ødelagt og meget dårlig psykisk, Derfor har jeg desværre ikke fjernet kameraerne, som jeg selvfølgelig skulle have gjort, beklager sommerhusejeren.

Dancenter gav den norske familie et nyt sommerhus, da de blev bekendt med situationen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx