Af - 10/10-15 13:59

Guide til efterårsferien: Sjove oplevelser der ikke koster dig en kroneGuide til efterårsferien: Sjove oplevelser der ikke koster dig en krone

Tag din ven, familie eller kæreste under armen og oplev storbyerne - helt gratis. Metroxpress giver dig en guide til ti gratis-oplevelser i København, Odense og Aarhus.

Bildstrecke im Grossformat »
Balkan-musik på Christiania Hos Musikhuset på Christiania kan du lørdag aften den 10. oktober høre hele tre forskellige bands spille. De tre bands du kan opleve er det dansk funderet balkan-orkester Rækværk, Jazz-bandet Aksakians og balkan-bandet Supertrabant. Speed Dating Der skal være noget for alle og enhver. Er du på udkig efter en at dele din efterårsferie med. eller har du bare lyst til at møde nye mennesker, så er dette arrangement måske noget for dig. Studenterhuset i Odense liner op til en aften, hvor drenge og piger får en chance for at møde hinanden under en speed dating. Bag din egen pizza Har du endnu ikke fået set det nye bibliotek i Aarhus, så kan du gøre det i forbindelse med et arrangement, hvor du kan få lov til at bage din egen pizza. Det er kunstneren Jesper Aabille, der stiller op med sine pizzaovne, som er lavet af ombyggede olietønder. Du kan bage din egen pizza lørdag den 10. oktober og søndag den 11. oktober fra klokken 10 til 16. Kronvildt i Dyrhaven Vil du ud og nyde det klare efterårsvejr, kan du tage en tur i Dyrhaven nord for København. Her er der stor mulighed for, at du kan se et krondyr, en sika eller et dådyr. Eller måske kan du få et glimt af alle tre. Kom nemt og hurtigt til Dyrehaven: Tag S-toget til Klampenborg Station fra Nørreport Station - det tager kun et kvarter. : Se udstillingen 'Den nøgne magiker' På Statens Museum for Kunst udstiller den brasilienske kunstner Laura Lima lige nu. I udstillingen stiller hun spørgsmålstegn ved de forventninger, vi har til verden omkring os og udforsker, hvordan vores adfærd og handlemønstre påvirker andre og vores fælles hverdag. Nyd efterårs-vejret i Munke Mose Nyd det smukke efterårsvejr på en tur i Munke Mose. Tag stien, der følger dig hen forbi den zoologiske have, hvor du kan være heldig at få et glimt af den store tiger, hvis den er ude af sit bur. Besøg Væksthusene i Botanisk Have Har du ikke set det endnu, kan du hive en dag ud af efterårskalenderen og besøge Væksthusene i Botanisk Have i Aarhus, der genåbnede i september. I væksthusene kan du opleve fire klimazoner og nyde naturens skønhed. Væksthusene har åbent fra mandag til fredag i tidsrummet klokken 9 til 16 og i weekenden fra klokken 10 til 17. Bagagerums-marked Tag din ven, familie eller kæreste under armen og gør et godt kup på loppemarkedet i hjertet af Aarhus. Her bliver der solgt alt fra brugte tasker, sko, bælter og tøj. Det er gratis at komme og kigge og måske endda gøre et godt køb. Swing Dance En sjov udfordring for dig og din kæreste? På tirsdag har du muligheden for at invitere din kæreste eller ven på en 'swing'-om i efterårsferien. Klokken 19.30 til 20 får I en lille introduktion til grundtrinene i swing-dansen, og derefter kan I give den gas og afprøve de nylærte trin på dansegulvet indtil klokken 23. Envii lagersalg Det populære tøjmærke Enviii åbner dørene op for, at du kan komme og gøre et godt kup til deres lagersalg.

Efterårsferien rummer en masse sjove og hyggelige arrangementer.

Men det kan hurtigt blive en dyr affære, hvis du skal op med pungen, hver gang du skal ud og lave noget sjovt med vennerne, familien eller kæresten.

Derfor har vi strikket en guide frem til dig, som du kan lade dig inspirere af, med ting du kan lave for 0 kroner i København, Aarhus og Odense.

Se guiden til gratis-oplevelser i din efterårsferie i billedgalleriet øverst.

Efterårsferiens første weekend bliver præget af højtryk
Efterårsferiens første weekend bliver præget af højtryk

Liste: 8 tips til at komme billigt på efterårsferie
Liste: 8 tips til at komme billigt på efterårsferie


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fødevarestyrelsen trækker salater...
bt.dk
Se fødslen: Her kommer baby-giraf til...
bt.dk
Så er Superliga-programmet klar: Her...
bt.dk
Overrasket Wozniacki kan ikke tro...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx