Af - 31/03-14 12:42

Christiansborg-transfer: Venstre snupper konkurrentens pressechefChristiansborg-transfer: Venstre snupper konkurrentens pressechef

Det største parti i blå blok hapser pressechef fra Liberal Alliance.

storybild

Lars Løkke sender lange blikke mod Anders Samuelsen. Nu har den tidligere statsminister så snuppet Samuelsens spindoktor. (Billede: Polfoto/Jakob Jørgensen/arkiv)

Liberal Alliances pressechef Niels Thulesen Dahl siger farvel til Anders Samuelsen, Simon Emil Ammitzbøll og resten af partiet - og goddag til Lars Løkke Rasmussen, Kristian Jensen og de øvrige borgerlige storebrødre i Venstre.

Det skriver partiet i en pressemeddelelse.

Løkkes spindoktor smutter - her er afløseren
Løkkes spindoktor smutter - her er afløseren

- Niels Th. Dahl kender Christiansborg, de politiske processer og dynamikken i et parti: Så vi får en erfaren pressechef i stolen, der har et solidt netværk blandt de politiske journalister. Jeg glæder mig til samarbejdet, udtaler gruppeformand Kristian Jensen i pressemeddelelsen.

Spindoktor i 14 dage - løn i seks måneder
Spindoktor i 14 dage - løn i seks måneder

- Med kun halvandet år til et folketingsvalg står vi over for en afgørende tid i dansk politik, hvor forskellen på rød og blå blok skal være tydelig for alle danskere. Det er jeg sikker på, at Niels Th. Dahl vil bidrage til, tilføjer han.

Minister ansætter Ny Alliances gamle spindoktor
Minister ansætter Ny Alliances gamle spindoktor

Niels Thulesen Dahl er tidligere journalist på netavisen Altinget og fætter til Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl.

LÆS OGSÅ: Ministers mandlige spindoktor poserer i guld-kjole

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx