Af David Andersen - 30/11-17 13:54

16-årige Julie købte pizza: Da hun kom hjem og åbnede bakken fik hun et chok16-årige Julie købte pizza: Da hun kom hjem og åbnede bakken fik hun et chok

En kåd pizzeria-medarbejder hos Dominos havde en alternativ måde at invitere Julie ud på.

storybild

Den amerikanske pizzakæde Dominos har invaderet Danmark i kampen om at fylde danskernes maver - men det er tilsyneladende ikke nok.

I hvert fald prøvede en af deres medarbejdere mandag også at indtage danske Julie hjerte, da hun kom ned for at købe pizza. Og det forsøgte han på en højest utraditioniel måde.

»Jeg var alene hjemme med min lillebror, og vi ville have pizza til aftensmad. Jeg gik på Dominos, mens han ventede derhjemme. Da jeg havde bestilt pizzaen, og stod og ventede, kunne jeg godt høre dem stå og snakke om mig«, siger Julie, som er 16 år gammel og bor i Randers, til metroxpress.

Den ene blev udfordret til at gå over og lægge an på Julie, men det gjorde han ikke - noget havde han dog gjort, opdagede Julie, da hun kom hjem.

» Jeg får pizzaen, går hjem og åbner bakken, og så er det min bror der først ser beskeden«, siger hun.

Og beskede, den kan man se her:

På trods af det indledende chok, da de åbnede pizzabakken, så tog både Julie og hendes lillebror det lille stunt med et smil.

»Jeg synes, det var virkelig sjovt, og det synes han også, så jeg lagde det på snapchat. Det fik en af mine venner til at 'stikke mig' til Anders Hemmingsen, og så blev det pludselig en stor ting«, siger Julie.

Den kåde pizzamand gav Julie sit nummer i beskeden, og det store spørgsmål er så, om kurmageriet kommer til at bære frugt. Der må hun skuffe ham.

»Jeg har ikke lige tænkt mig at ringe. Jeg synes, det er lidt for cheesy. Men jeg er da glad for komplimentet«, siger hun.

Metroxpres har onsdag bedt Dominos om en kommentar til sagen. De er endnu ikke vendt tilbage.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se kortet: Disse byer mister deres...
bt.dk
Så du ham? Verdensstjerne rendte...
bt.dk
Børnefødselsdag udviklede sig...
bt.dk
Tine Aurvig-Huggenberger taler ud om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx