Af - 05/03-14 15:03

Mand udsat for sexoverfald på asylcenterMand udsat for sexoverfald på asylcenter

En 19-årig mand blev natten til tirsdag udsat for et sexoverfald på asylcentret i Hanstholm. En 27-årig marokkaner er varetægtsfænslet i sagen.

storybild

En 19-årig mand blev natten til tirsdag udsat for et sexoverfald på asylcenteret i Hanstholm. (Billede: Polfoto/BACH JENS)

Natten til tirsdag opsøgte en 27-årig marokkansk mand en 19-årig mandlig bekendt på asylcenteret i Hanstholm. Den 27-årige ville have sex med den 19-årige, men da han nægtede dette, trak den 27-årige en kniv.

Familiefar dømt for stribe af sexoverfald
Familiefar dømt for stribe af sexoverfald

- En 19-årig mand blev opsøgt af en bekendt som ville have sex. Det ville den 19-årige ikke være med til, og derefter opstod der tumult og den 27-årige mand trak en kniv, fortæller Andreas Søgaard, vicepolitikommissær ved Thisted Lokalpoliti, til metroxpress.

30 tip om groft sexoverfald i park
30 tip om groft sexoverfald i park

Den 19-årige pådrog sig flere snitsår på underarmen og overkroppen, men han kunne dog nøjes med en tur på skadestuen. Den 27-årige mand blev anholdt på asylcenteret, og er i dag blevet fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Holstebro ig varetægtsfængslet i 14 dage. Han er sigtet for overfald og voldtægsforsøg. Han nægter sig skyldig i begge dele.

Det er sjældent at poilitet oplever denne slags sager om voldtægsforsøg mellem to mænd.

Truet med kniv: To briter sexoverfaldet i Tyrkiet
Truet med kniv: To briter sexoverfaldet i Tyrkiet

- Det er ikke så ofte, vi har den slags sager. Det er bestemt ikke dem, vi ser flest af, siger Andreas Søgaard.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx