08/09-13 14:36

DR stopper udsendelse efter dødsulykke på fortDR stopper udsendelse efter dødsulykke på fort

Som følge af en tragisk dødsulykke har P3 søndag valgt ikke at sende optagelser fra stationens jubilæumsfest.

storybild

Foto: Localeyes

Radiolyttere, der havde glædet sig til at høre koncerter fra P3's 50-års fødselsdagsfest lørdag aften, må vente med tålmodighed på optagelserne, der ikke som planlagt bliver sendt ud i æteren søndag.

Læs også: Øjenvidne: Ringe sikkerhed da 32-årig faldt i døden

Det sker, efter en 32-årig mand lørdag aften mistede livet ved radiostationens jubilæumsfest på Trekroner Fortet i Øresund, da han sammen med en anden mand faldt ud over en kant og landede på nogle kampesten.

- Vi har valgt ikke at sende musik og stemning fra festen i dag som planlagt, men sender i stedet en ganske almindelig søndagsflade, som den ville have set ud på en hvilken som helst anden søndag på året. Håber I har forståelse, skriver P3 på sin Facebook-side.

Her strømmer det også ind med kondolencer fra chokerede P3-lyttere.

I stedet kan lytterne sandsynligvis høre optagelserne i programmet Smag på P3 i løbet af den kommende uge, skriver DR på sin hjemmeside.

Til koncerten optrådte navne som Sort Sol, Kashmir, Trentemøller, Mads Langer og Marie Key for de 1000 gæster, der var med til festen.

Den 34-årige mand, som også faldt nede på kampestenene, blev kvæstet, men ifølge politiet er der ikke tale om alvorlige kvæstelser.

/ritzau/


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Teenager voldtaget på festplads:...
bt.dk
Godt nyt for tusindvis af danskere:...
bt.dk
Kan du hjælpe? Politiet leder efter...
bt.dk
Donald Trump i smutter: Kom til at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx