Af Niels Pedersen - 16/10-17 12:21

Ungdomskæresterne Tove og Erik mistede kontakten: 44 år senere skete der noget fantastiskUngdomskæresterne Tove og Erik mistede kontakten: 44 år senere skete der noget fantastisk

Nu skal Tove og Erik giftes.

storybild

Modelfoto.

Erik Fruelund Rasmussen og Tove Dyhr Andersen var ungdomskærester, da de begge arbejdede hos bageren i Stenstrup på Fyn. 44 år senere stødte de pludselig på hinanden i Dagli'Brugsen i Gudbjerg og sød musik opstod på ny. Nu er parret blevet gift, og de var ikke i tvivl om, hvor vielsen skulle finde sted, skriver Fyens Amts Avis.

Den genopståede romance begyndte ved lidt af et tilfælde. Mens 64-årige Erik Fruelund Rasmussen var ved at handle ind i Dagli'Brugsen, blev han standset af en kvinde, som hilste på ham. 62-årige Tove Dyhr Andersen havde genkendt sin ungdomskæreste og ville da lige høre, hvordan hans liv havde formet sig siden de mistede kontakten 44 år tidligere.

Derefter gik snakken lystigt mellem supermarkedets reoler, og det viste sig, at de begge havde været gift før, men nu var alene. De besluttede sig at blive venner på Facebook, og kort efter blev de kærester. Et års tid senere besluttede Tove og Erik at flytte sammen - og blive gift.

»Og så sagde Tove, at hvis vi skulle giftes, skulle det da være i Brugsen, hvor vi havde mødt hinanden. Så spurgte vi brugsuddeleren og borgmesteren, om det kunne lade sig gøre,« siger Erik Fruelund Rasmussen til Fyens Amts Avis.

Det kunne brugsuddeler Allan Kolding ikke sige nej til. Så i lørdags sagde Erik Fruelund Rasmussen og Tove Dyhr Andersen 'ja' til hinanden midt mellem Dagli'Brugsen i Gudbjergs kasseapparater og kølediske - med flere undrende kunder som tilskuere. Mange af dem lykønskede naturligvis brudeparret, som også havde familien og vennerne med til den usædvanlige vielse.

Dermed er ringen sluttet for Erik Fruelund Rasmussen og Tove Dyhr Andersen, som var henholdsvis 19 og 16 år, da de kortvarigt var kærester, mens de arbejdede hos bageren i Stenstrup dengang for 45 år siden.

Han var bagerlærling, og hun var bagerjomfru. De mistede kontakten kort efter og havde ikke mødtes, før de pludselig stod ansigt til ansigt i Dagli'Brugsen i Gudbjerg for et år siden. Det nygifte par har sat deres huse til salg og investeret i et hus i Skrøbelev på Langeland.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny tendens inden for dating? Jeg går...
bt.dk
Prins Nikolai klar til helt nyt liv...
bt.dk
Tidligere spindoktor med...
bt.dk
Politiet leder efter denne bil: Mand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx