Af Agnete Finnemann Scheel - 09/11-15 07:30

Varm luft: Sådan ser din uge udVarm luft: Sådan ser din uge ud

I løbet af ugen bliver vejret mere og mere ustadigt med blæst og regn.

storybild

Girl at play. Keywords: Vertical, Alone, play, Liberty, Full length, Tree, Light, Leisure, Stone, Forest, Red, Playing, Pink, Caucasian, Front View, Outdoors, One Person, Day, Autumn, Youth, Knitted Hat, Vertical image, Woods, Outside Modelreleased: YES Property Released: NO Nordic Photos, 1110 (Billede: Anja Liljefors)

Selvom solen kun bliver en sjælden gæst de kommende dage, fortsætter det lune vejr, som indtil videre har kendetegnet store dele af efteråret.

Både tirsdag og onsdag er der udsigt til mellem 12 og 15 grader, og hele ugen er det yderst tvivlsomt, om dagtemperaturen sniger sig under noget, der skal skrives med to cifre.

- Den lune tid er ikke ovre endnu. Der er ikke rigtig udsigt til kulde og nattefrost. De her høje temperaturer er ret usædvanlige, bemærker Mogens Rønnebek, vagthavende meteorolog hos DMI.

Autistisk dreng redder kammerats liv med trick fra Svampebob Firkant
Autistisk dreng redder kammerats liv med trick fra Svampebob Firkant

Mandag begynder tørt og med sol - dog ikke på Bornholm. I løbet af eftermiddagen trækker skyer ind over Jylland, og hen over aftenen kan der komme regn i flere dele af landet.

- Tirsdag og onsdag bliver det mest skyet vejr uden så meget regn, men heller ikke med solskin af betydning. Der vil være en lun luft fra sydvestlig retning, og vi kommer op på de her 12-15 grader, fortæller Mogens Rønnebek.

Torsdag begynder vejret dog at blive noget mere ustadigt, og slutningen af ugen bliver generelt præget af rusk og regn ifølge prognoserne.

DMI: November bliver solrig og varm
DMI: November bliver solrig og varm

- Hvis man skal have hængt julelysene op, er det i begyndelsen af ugen, man skal gøre det. Men det skal bindes godt fast, så det kan modstå blæsten sidst på ugen, konstaterer Mogens Rønnebek.

Han understreger dog, at der ikke er udsigt til nogen decideret storm som den, der bevægede sig over Danmark natten til søndag og væltede træer og stilladser på sin vej.

- Men der kommer mere rusk i det, siger meteorologen.

LÆS OGSÅ: TV: Denne brud ville IKKE have en kedelig bryllups-dans

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tre mænd uden for livsfare efter...
bt.dk
Patrick Nielsen fik pludselig...
bt.dk
Det skal stoppes: Røngtenstråler,...
bt.dk
Nu sælger hun sit gods: Dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx