Af - 01/04-16 19:26

TOP 10: Her er der størst mulighed for at møde dit næste crush i KøbenhavnTOP 10: Her er der størst mulighed for at møde dit næste crush i København

Brugerne af datingappen Happn har talt. Hvis du leder efter din næste flirt, bør du allerede nu købe billetter til Parken. Se hvilke andre steder i København, hvor der findes mange hotties.

Bildstrecke im Grossformat »
Det er ikke kun Pjerrot og Harlekin, du kan hilse på i Tivoli. Dit næste crush har du ifølge Happns brugere også stor chance for at møde derinde. Kastrup Lufthavn er et af de ti sider, hvor Happns brugere mener, der er store chancer for at møde den næste flirt. Fodbold og koncerter. Der afholdes et utal af arrangementer i det store stadion på Østerbro, og det er åbenbart også inde bag disse mure, at du kan møde en sød fyr eller pige. Det er åbenbart ikke kun en masse fyldte shoppingposer, som du kan hente med ud fra det store indkøbssted midt i København. Ifølge Happns brugere kan du også møde dit næste crush i Magasin du Nord. Hvis du vil møde en lækker fyr eller hot pige, kan du også tage til Papirøen. Unge studerende. Dem er der massere af på Panum, og gad vide om det er grunden til, at Happns brugere vurderer Panum som et af de steder i København, hvor der er bedst chance for at indfange den næste flirt. Frem med studiebøgerne og den bærbare computer. Hvis du vil møde en eventuel fremtidig kærlighed, er Københavns Universitet på Amager ifølge Happns brugere et godt sted at befinde sig. Tag til Valby og shop i Spinderiet. Det er nemlig et af de steder i København, som Happns brugere mener, der er store muligheder for at møde sin næste flirt. Gå udenom Frederiksberg Centret og fokuser i stedet på Copenhagen Business School, der gemmer sig bag centret. Det er nemlig et af de steder i København, hvor der er gode muligheder for at møde en date. Fodbold og Vollyball. Der er mulighed for at dyrke mange forskellige aktiviteter, hvis man tager toget til Nordhavn Station og går forbi Østre Gasværk. Det er et af de steder, som Happns brugere vurderer som et oplagt sted til at møde en ny flirt.

Klik dig gennem galleriet og se, hvilke steder i København, hvor Happns brugere mener, der er størst mulighed for at møde den næste flirt.

Øl, høj musik og dans. Der er mange, der scorer til fester, men sådan behøver det ikke at være.

Brugerne af datingappen Happn har nemlig givet deres bud på, hvilke steder i København der er de bedste chancer for at møde dit næste crush.

Klik dig gennem stederne øverst i artiklen.

Happn: Her er de mest populære singler i København
Happn: Her er de mest populære singler i København

Hvis du derimod mener at kende til gode steder at møde flirts, så mangler du måske tips til, hvordan du får scoret vedkommende. Det kan vi også hjælpe dig med.

Marie Cosnard, der er Head of Trends på Happn, giver her sine fem bud på, hvordan du scorer på offentlige steder i forårsvejret.

Af med solbrillerne


Gem dig ikke bag solbrillerne. Godt nok ser de fleste bedre ud med solbriller, men du skal ikke konstant have dem på. Sådan er det nemlig ikke sikkert, at dine matches på Happn kan genkende dig.

Glem Tinder og byture: Her finder du kærligheden
Glem Tinder og byture: Her finder du kærligheden

Invester i en lighter


Uanset om du ryger eller ej, så kan det være en god ide at kaste penge efter en lighter. Den kan nemlig være god at have ved hånden, hvis nogen omkring dig har brug for ild. Det er ifølge Marie Cosnard, der er Head of Trends på Happn, en perfekt måde at indlede en samtale på.

Del ud af pladserne


Det kan være en rigtig gunstig taktik at optage et stort bord for derefter at give pladserne væk til nogle lækre piger eller hotte fyre - men behold selvfølgelig din egen plads ved bordet. Det er også den perfekte lejlighed til at byde på lidt rosévin og se, om I kunne være noget for hinanden.

22-årige Benny er træt af sex: Jeg har haft sex med 400 kvinder
22-årige Benny er træt af sex: Jeg har haft sex med 400 kvinder

Lokaliser varmelampen


Positionering er alfa og omega. Her i foråret, hvor det stadig er lidt småkoldt, kan det være en smart taktik at sætte dig under varmelamperne, da mange samles der. Sådan kan du hurtig komme tæt på din flirt.

Del ud af varmen


Hvis varmelampen ikke er nok til at holde dig eller din udsete flirt varm, kan du med fordel spørge, om der er plads under dit crush's tæppe, eller om din flirt vil ind under dit.


Her kan du få overblik over de ti steder i København, hvor brugerne af Happn mener, der er de største chancer for at score.

LÆS OGSÅ: Dating-apps? Nej tak - man scorer da på studenterhuen

LÆS OGSÅ: Sådan mødtes vi: Instagram-side vil give dig troen på kærligheden tilbage

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx