Af - 19/05-15 20:01

10 gadgets du ikke kan undvære til sommerens festivaler10 gadgets du ikke kan undvære til sommerens festivaler

Beskyt dig selv i moshpitten med en dragt i bobleplast, se koncerterne i tørvejr fra dit lille telt eller imponér det modsatte køn med en øl-bong-halskæde.

Bildstrecke im Grossformat »
Det er ikke altid til at stole på det danske sommervejr, men det er ligegyldigt, når du har denne stol med kabine. Stolen skulle ikke tage mere end ét minut at folde ud. Du kan finde stolen Nogle koncerter bliver rimelig vilde - især hvis du er en af dem, der elsker moshpit! Hvis du ikke vil en tur forbi samaritterne, kan du beskytte dig med en bobleplastdragt! Den er selvfølgelig også vandtæt. Find sættet Halskæde med øl-bong - så har du altid din øl-bong med dig. Denne har plads til cirka én øl. Find den De fleste piger, har på et eller andet tidspunkt i deres liv ønsket, at de kunne stå op og tisse. Det kan de med med tissetragten. Så undgår man også den ubekvemme skrædderstilling og tis på skoene. Smart! Find den Timelange køer til badene er et evigt festivalproblem. Men med dette kit, kan du lave din helt egen bruser - så du ikke behøver stå i den stinkende kø. Find den Nabolejren holder techno-fest natten lang, men du vil meget hellere falde i søvn til Beethoven, Mozart eller Vivaldi. Det kan du med musikpuden! Sæt blot din telefon eller musikafspiller i det integrerede jack-stik og fald i søvn til din yndlingsmusik. Du kan finde din nye yndlings-pude Det kan være svært at holde styr på øllene - dette bælte hjælper dig. Køb bæltet Det er et klassisk festival-problem at løbe tør for strøm. Men med dette batteri kan du lade mobilen eller kameraet op, når som helst, hvor som helst. Batteriet skulle kunne klare en opladning til 70 timers standbytid for en telefon eller lade et kamera fuldt op. Du kan finde opladeren Lad ikke de danske sommerbyer drukne din telefon. Coveret beskytter mod både sne, sand, vand og forhåbentlig urinstøv, som har til vane at blæse rundt i luften under Roskilde Festival. Du kan finde beskyttelsescoveret Hvis du ikke finder en festval-flirt, der kan holde dig varm gennem de danske kølige sommernætter, så kan denne pose hjælpe dig. Når du aktiverer posen kan den varme i helt op til 18 timer. Du kan få varmeposerne i forskellige varianter

Hvad end du skal på Roskilde, Jelling, Skanderborg, Nibe eller en af de andre danske festivaler, så har vi samlet listen over de fedeste festival-gadgets, der gør din festival langt sjovere.

Der er findes nemlig gadgets, der både beskytter dig mod blåmærker, din mobil mod regn og gadgets der tager din nattesøvn til nye højder.

Danmarks festivalsæson starter for alvor på torsdag når Jelling Festival begynder, så nu er det tid til at shoppe de ultimative gadgets.

Se tingene øverst i galleriet.

Vind billetter til Roskilde Festival med 3
Vind billetter til Roskilde Festival med 3

TV: Mand til Taylor Swift: Min ven har tabt 190 kilo takket være dig!
TV: Mand til Taylor Swift: Min ven har tabt 190 kilo takket være dig!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Formodet 'pakkebombe-mand'...
bt.dk
Hamilton peger på sine rivaler: Tre...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
11-årige Mikelle forsvandt, da hun...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx