Af - 01/04-15 12:02

Arrangør: Citybois-koncert bliver udsolgtArrangør: Citybois-koncert bliver udsolgt

Mange 'Citygirls' har sikret sig en billet til Citybois-koncert. Arrangørerne fra Live Nation forventer, at der bliver udsolgt, og det sker på trods af, at mange har kritiseret billetpriserne.

storybild

Citybois har masser af fans, og der vil være udsolgt til deres koncert 24. april, vurderer promoteren. (Billede: Polfoto)

Citybois' popularitet er til at tage og føle på, selvom de ikke vandt X-faktor.

Flere fans – de såkaldte 'Citygirls' – sad klar ved tasterne onsdag morgen kl. 10 for at få billet til den kommende koncert i Falconer Salen fredag 24. april.

Efter kritik: Nu bliver Citybois-koncert billigere
Efter kritik: Nu bliver Citybois-koncert billigere

Tilhængerne griber til lommerne, selvom mange Citygirls var frustrerede over de høje billetpriser, som siden hen blev nedjusteret. Et møde med Citybois kostede oprindeligt 650 kroner plus gebyr, men nu kan de købes for 450 kroner.

Succeskriteriet ville være en udsolgt koncert, og det er jeg 100 procent sikker på, at vi får. Jeg vil godt kalde det for en succes allerede, fastslår Ulrik Ørum, der er promoter hos Live Nation, til metroxpress.

Raser over Citybois-koncert:
Raser over Citybois-koncert: "Sygeste pengemaskine"

Priserne har ikke skræmt fansene væk, og Citybois kan se frem til masser af opbakning.

- Det går stærkt, men jeg kan ikke rigtig sætte tal på det. 'Meet and greet-pakkerne', som der har været lidt palaver om, var væk efter 2 minutter, og det går stærkt med alle andre billetter også, forklarer Ulrik Ørum.

Promoteren forklarer, at priserne på 'Meet and greet-billetterne' har været høje, da efterspørgslen har været enorm.

Landesorgen kan slutte: Her giver Citybois den første koncert
Landesorgen kan slutte: Her giver Citybois den første koncert

- Det er jo et begrænset produkt, og du kan ikke køre 1.000 mennesker igennem, inden drengene skal på scenen, derfor koster det mere, forklarer Ulrik Ørum, der samtidig løfter sløret lidt for, hvad koncerten vil indeholde.

- Vi har indgået aftale med DR's X-faktor orkester, og der vil være to gæsteoptrædener samt et supportband, som jeg ikke kender endnu, siger Ulrik Ørum.

'X Factor'-chef afslører stemmetal: Se hvor suverænt Emilie vandt
'X Factor'-chef afslører stemmetal: Se hvor suverænt Emilie vandt

Citybois-koncerten varer to timer, og de vil angiveligt synge nogle 'genkendelige' sange.

- Man kunne forestille sig, at de nåede at spille de numre, som de optrådte med i X-faktor, men vi udtaler også aldrig om, hvad artisterne skal optræde med, siger Heidi Degn, PR-manager hos Live Nation.

TV: Her er de kendtes gæt på en vinder af 'X Factor'
TV: Her er de kendtes gæt på en vinder af 'X Factor'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx