Af - 20/09-13 13:48; Opdateret: 20/09-13 14:09

Netto vil nå 4.000 butikker i udlandetNetto vil nå 4.000 butikker i udlandet

Netto vil udvide sit udlandseventyr betragteligt. Polen, Sverige og Nordtyskland står først for, men Netto-chef er på jagt efter nye markeder.

storybild

Netto har planer om at åbne rigtig mange nye butikker i blandt andet Polen og Sverige. (Billede: Polfoto / arkiv)

Netto vil ikke bare være billig, men også stor. Meget stor. Dansk Supermarked har store ambitioner om, at discount-kæden skal ekspandere kraftigt i Polen, Sverige og Tyskland, siger, siger Nettos direktør Claus Juel-Jensen til Dansk Handelsblad.

LÆS OGSÅ: Pristjek: Her er den billigste discountbutik

Han mener, at det er plads til hele 2.500 Netto'er i Polen, 800 i det nordlige Tyskland og 600 i Sverige. Det vil bringe antallet af Netto'er i de tre lande op på 3.900, og da Dansk Supermarked samtidig er på jagt efter at åbne Netto'er i nye markeder overstiger ekspansionsplanerne 4.000 butikker i udlandet.

- Det er en aktiv søgeproces, som er blevet væsentligt intensiveret, efter at Dansk Supermarkeds adm. direktør Per Bank er startet i selskabet. Nu er det gået fra at være et rent Netto-projekt til at være et projekt for et samlet Dansk Supermarked, siger Nettos topchef til Dansk handelsblad og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Danskerne elsker billig-mad: Snart discount-nation nr. 1

- Vi vil gerne så højt op, men jeg ved ikke, hvor lang tid det tager. Og vi lægger vægt på, at kæden også skal være profitabel i opbygningsfasen.

Til sammenligning er der 445 Netto'er i Danmark.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-klub med vigtig besked før...
bt.dk
Cykelrytter dræbt af puma - slæbt ind...
bt.dk
Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Årets hidtil dyreste hussalg: Så...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx