Af - 12/10-16 17:20

Tony smidt ud af Danmark klokken 16.25Tony smidt ud af Danmark klokken 16.25

Efter tre år i Danmark skal den 31-årige indiske ingeniør i dag forlade Danmark - fordi han sidste år tjente for lidt.

storybild

Den 31-årige ingeniør Tony Thomas forlader i eftermiddag Danmark som en skuffet mand.

Metroxpress har i dag talt med ham i bilturen fra Sønderborg til København, hvor han klokken 16.25 flyver tilbage til fødelandet Indien efter tre år i Danmark på et green card.

- Siden jeg kom her har man ændret reglerne, så man skal tjene mere end 300.000 kroner om året for at kunne beholde sit green card. Sidste år solgte jeg højtrykspumper til Mellemøsten, men det var så svært, at jeg ikke nåede op på det beløb, som jeg skulle tjene. Så nu er jeg tvunget til at rejse hjem - mit Schengenvisa er inddraget, siger Tony Thomas.

Metroxpress er i besiddelse af brevet fra Udlændingeministeriet 12. september, hvor der står at hans green card er inddraget, han straks skal stoppe med at arbejde og han senest 12. oktober skal forlade Danmark.

- Jeg er både lidt skuffet og vred må jeg indrømme. Nu vil jeg i stedet søge om green card til Australien - jeg synes ikke man kan være bekendt at ændre vilkårene efter, at jeg har fået et green card, siger han.

Han forlader Danmark med en aftale med et solcellefirma.

- Jeg skal sælge solcellesystemer til Indien og Mellemøsten - men det kunne jeg også have gjort fra Danmark. Jeg har aldrig fået en krone i støtte fra den danske regering, er ikke flygtning og er kommet for at arbejde, siger Tony Thomas.

Klokken 16.25 flyver flyveren til London, hvorefter flyturen går direkte mod hans fødeby.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx