Af - 07/08-15 09:16; Opdateret: 07/08-15 09:51

Koncertkaos: - Vi undervurderede Kim Larsens popularitetKoncertkaos: - Vi undervurderede Kim Larsens popularitet

Politiet siger her til morgen, at ingen er kommet til skade ved torsdagens Kim Larsen koncert. Smukfest beklager selv koncertkaos.

storybild

Arrangørerne erkender, at de havde undervurderet interessen for Kim Larsen. (Foto: Sarah Buthmann)

Kim Larsen-koncerten på Smukfest i Skanderborg måtte torsdag aften kortvarigt afbrydes af sikkerhedsmæssige årsager, og indgangene til koncerten blev stoppet, da pladsen foran Rytmescenen var for trang.

Afbrydelsen var nødvendig, da arrangørerne af Smukfest ganske enkelt havde undervurderet hvor mange der ville høre Kim Larsen.

Kaos på Smukfest: Måtte afbryde Kim Larsen-koncert
Kaos på Smukfest: Måtte afbryde Kim Larsen-koncert

På Smukfests facebook-side kom festivallen selv med denne forklaring til de mange gæster

- Kære publikum, vi havde undervurderet Kim Larsens popularitet og beklager de gener og den utryghed det medførte med de mange mennesker i området ved Rytmescenen torsdag aften.

- Vores beredskab fik lukket tilgangen og afbrudt koncerten, og fik samtidig åbnet for nødudgangene så dem der ønskede det ku komme ud af området.

- Vi vil naturligvis undersøge hele forløbet, og ud fra det vurdere om der blev handlet i overensstemmelse med vores sikkerhedsprocedurer. Og så vil vi ikke en anden gang undervurdere Kim Larsens usvækkede popularitet.

Der er kommet et hav af reaktioner fra publikum på Facebook:

Politiet fortæller her fredag morgen at der ikke er nogen tilskadekomne efter torsdagens kaotiske koncert, og at de nu vil evaluere forløbet, Det siger stationsleder ved Skanderborg politi, Andreas Bryld Hansen

LÆS OGSÅ: STORT GALLERI: Er du med til Smukfest?

LÆS OGSÅ: Smukfest-gæster ramt af p-bøder: Sådan undgår du dem

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx