Af - 03/02-16 10:08

TV: 45-årige Nikolaj tænder på at få skiftet bleTV: 45-årige Nikolaj tænder på at få skiftet ble

Nikolaj stiller sig i aften frem og svarer på spørgsmål om det at være voksenbaby. Han fortryder ikke sit valg, selvom folk skriver på de sociale medier, at de vil ham til livs.

Det er de færreste, der tror på 45-årige Nikolaj, når han fortæller det. De griner og synes, at det er latterligt. En voksen mand kan da ikke blive seksuelt opstemt af at blive lagt på ryggen og få skiftet ble som et lille barn? Men det bliver Nikolaj, og sådan har det været, siden han selv var et barn.

- Det startede, før jeg selv kunne sætte ord på det. Det var før puberteten. Det var en slags ble-fetichisme. Altså at bleen tændte mig. Jeg havde seksuelle fantasier om det at få en ble på allerede som otte-ni-årig, fortæller han til metroxpress.

Sådan får du scoreånde
Sådan får du scoreånde

Nikolajs ble-fetich fortsatte op gennem teenageårene. Han flyttede hjemmefra som 17-årig, og her begyndte det for alvor at tage fart.

- Jeg købte bleer af og til for så at smide dem ud igen et par uger efter. Men så begyndte jeg bare forfra. Købte bleer og smed dem ud igen. Det er noget, som mange af os går igennem, når vi synes, at det bliver for underligt. Men jeg stoppede med det, for jeg kunne godt se, at min trang til det ligesom ikke forsvandt, siger Nikolaj.

Da han fyldte 18 år, kom han efter lang tids søgen i kontakt med en gruppe af ligesindede mennesker i USA. De kunne chatte og skrive til hinanden om deres trang til alt fra sutteflasker til bleskift.

Indtil da var bleen hans fetisch, men i dag er det hele voksenbaby-universet, der tænder og begejstrer Nikolaj. Hans partner Rene, som han har været kærester med i 23 år, synes, at det er skønt at være hans såkaldte 'caretaker' i legen.

Vil du score? Her er det PERFEKTE Tinder-tidspunkt
Vil du score? Her er det PERFEKTE Tinder-tidspunkt

- Han har et storebror-gen. Det kommer til udtryk, når han putter mig, læser højt for mig, mader mig eller skifter mig. Det giver mig en tryghed. For mit vedkommende blev jeg puslet meget som lille og mere vil nok bare have mere. Og så er det jo bare sjovt, siger han og tilføjer:

- Vi har jo både en stor tremmeseng, bamser og sutteflasker. Tremmesengen koster omkring 50.000 kroner fra ny. Man skal være rimelig åben, hvis man skal have sådan en stående fremme. Men den vækker stor begejstring, når vi har venner forbi, og de skal overnatte. Jeg har også haft en stor højstol, men den skilte jeg mig desværre af med. Den fyldte for meget, siger han.

Ny sexberegner: Hvor mange i din by har du indirekte haft sex med?
Ny sexberegner: Hvor mange i din by har du indirekte haft sex med?

Nikolaj skammer sig da heller ikke over at have en fetich, som de færreste forstår. Derfor stiller han sig i aften frem på DR3 for at besvare alle de spørgsmål, som folk måtte have. 

- Jeg gør det her, fordi jeg håber, at jeg kan hjælpe andre. Folk, der for eksempel har samme fetich, tror, at de er de eneste i verden. Der er flere, der har kontaktet mig for at sige, at hvis det ikke havde hørt min historie, så ville have slået sig selv ihjel, for de troede, at de var ene om det, siger Nikolaj.

Forskning: Du bliver en idiot, når du er liderlig
Forskning: Du bliver en idiot, når du er liderlig

Efter at det blev annonceret, at Nikolaj ville træde frem på skærmen for at besvare spørgsmål, har det ikke været småt med kommentarer fra fremmede mennesker. Nogle har direkte truet Nikolaj på livet.

- Der har været dødstrusler på Facebook. Opslaget fra DR3 er blevet delt med kommentarer som, at jeg bare skulle skydes og nakkes. Det er, fordi de tror, at jeg er pædofil. Men det er jeg ikke. Det har ikke noget med det at gøre. Der er så mange misforståelser. Mange tror også, at jeg ikke laver andet end at rende rundt i ble og laver stort i den eller at jeg ikke har et arbejde. Men det er usandt. Folk udleder så mange ting, siger han.

Så lang tid går der før vi bliver trætte af sex med kæresten
Så lang tid går der før vi bliver trætte af sex med kæresten

De voldsomme reaktioner har dog ikke fået Nikolaj til at fortryde sin medvirken i aftenens tv-program.

- Jeg tror, at de her folk er uden for pædagogisk rækkevidde. Uanset hvad jeg gør og siger, så vil de værste af dem ikke høre på mig. Men sådan er det bare. Så må vi jo være uenige, siger han.

Du kan stille spørgsmål til Nikolaj, der af hensyn til sin sikkerhed ikke ønsker at få sit efternavn frem, på DR3 i aften klokken 21:30.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx