Af Jesper Larsen - 28/07-17 09:58

15-årig pige stoppede bil og bad om hjælp efter voldtægt - så blev hun voldtaget igen15-årig pige stoppede bil og bad om hjælp efter voldtægt - så blev hun voldtaget igen

Politiet i Birmingham i Storbritannien har indledt en menneskejagt på to personer, efter en kun 15-årig pige tidligere på ugen blev voldtaget to gange samme aften uafhængigt af hinanden.

storybild

Første voldtægt skete på en øde del af togstationen Witton i Birmingham tirsdag aften. Hun havde fulgt en ven til toget, og efterfølgende blev hun kontaktet af en mand, der førte hende til en afsides del af stationen, hvor han voldtog hende, skriver Guardian.

Efter angrebet lykkedes det hende at komme ud foran stationen, hvor hun fik stoppet en bil og bad om hjælp, men da hun kom ind i bilen blev hun igen udsat for en voldtægt.

Efter det andet angreb lykkedes det hende at komme hjem og anmelde voldtægterne til politiet, der nu har indledt en massiv efterforskning for at identificere de to gerningsmænd.

- Det er helt afgørende, at vi nu får klarlagt, hvad der præcist er foregået samt at få identificeret begge gerningsmænd bag disse grusomme hændelser, siger Tony Fitzpatrick fra transportpolitiet, til Guardian.

Han understreger, at man nu gør alt, hvad man kan for at beskytte og hjælpe den 15-årige pige, der er hårdt ramt efter angrebene.

- Det var en grusom oplevelse for pige, og vi har nu sat specialuddannede politifolk til at hjælpe og støtte hende, siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt koncept for 55 millioner...
bt.dk
Inger Støjberg kritiserer kendt...
bt.dk
Amalie overvejer at tage et stort...
bt.dk
Medier: Weinstein anholdes fredag
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx