Af - 01/04-15 17:00

Så længe venter kvinder med at dyrke sex med en ny partnerSå længe venter kvinder med at dyrke sex med en ny partner

Et nyt studie viser, hvornår kvinder finder det passende at have sex med en ny mand- og hvor længe det tager inden, at en mand tager forholdet seriøst.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

Kvinder venter tre uger eller indtil den femte date før de har sex med en ny mand. For en tredjedel er den femte date den afgørende.

Det viser en ny undersøgelse fra sexlegetøjsfirmaet, Lovehoney, som også fastslår, at kvinder er mere afvisende end mænd over for at have sex første gang. Kun 15 procent kvinder siger, de kunne finde på det, mens 26 procent af mændene godt kan se det ske.

Når det handler om at have sex på den anden date, bliver både mænd og kvinder endnu mere tilbageholdende. Her siger kun 13 procent kvinder ja til at ville, mens mændene dropper ned på 16 procent.

Sex-forskning: Sådan øger du chancerne for at få en dreng
Sex-forskning: Sådan øger du chancerne for at få en dreng

Når det derimod handler om blot at kysse, så er begge køn mere åbne og i øvrigt lige villige. 72 procent af begge køn siger ja tak til kys på første date ifølge undersøgelsen, som har udspurgt 2.225 personer.

Samtidigt med at mændene er mere villige til hurtig sex, så er de også hurtigere til at bruge ordet elske. 25 procent af dem siger, at de typisk bruger ordet i løbet af den første måned af bekendtskabet, mens det kun gælder for 16 procent af kvinderne.

Er der gået to måneder er tallene for mænd andre små 25 procent, mens de for kvinder er 21 procent.

Løgnedetektor afslører: Så mange sexpartnere har kvinder
Løgnedetektor afslører: Så mange sexpartnere har kvinder

- Undersøgelsen viser, at mænd er blevet mere villige til at tale om deres følelser og fortælle om dem til deres partner. Det, synes jeg, er en god ting, siger Richard Longhurst, der ejer Lovehoney, og som påpeger, at undersøgelsen samtidigt viser, at flertallet af kvinder foretrækker at vente til den fjerde måned med at sige, at de elsker deres partner.

På samme måde er kvinder også de langsommeste, når det handler om at vise sin nye partner frem for familien. Også her vil de fleste gerne vente længere end mændene – faktisk helst til at der er gået fire måneder. Mænd derimod er som regel parate omkring den ottende date ifølge undersøgelsen.

KLUMME: Slow sex styrer
KLUMME: Slow sex styrer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx