Af - 30/10-16 11:10

Det siger frisuren om drengenes personlighedDet siger frisuren om drengenes personlighed

Svigermors drøm, Fuckboy eller rock'n'roll-typen? Håret fortæller meget om fyrene.

storybild

Lækkert fodboldhår? (Billede: Scanpix/arkiv)

Det er en gammel sandhed, at klæder skaber folk. En mere moderne udgave af det gamle orsprog kunne måske være: 'Håret afslører din personlighed'.

Fuckboy:
Han bruger mere tid på at sætte håret hver morgen end på sin personlighed, og han bruger kun Snapchat som kommunikationsmiddel. Så kan han nemlig sende en selfie med hver gang. Håret udstråler en jeg-ved-at-jeg-er-lækker-attitude. Han er på på evig jagt efter at nedlægge sit næste bytte - han er en fuckboy.


Mors dreng:
Her har vi at gøre med en frisure, der udstråler en god og rar fyr. Han har tre søstre, han tager gerne opvasken, han siger altid 'tak for mad', når han har spist i skolekantinen, og han vil hellere spille FIFA end hænge ud på det lokale værtshus. Han har ofte en lidt nørdet personlighed, og han er typen, som altid svarer 'det ved jeg ikke' til så forskellige spørgsmål som ' Hvad kunne du tænke dig at spise' eller 'vil du med hjem til mig og have have sex?'

Vikingen: Han kan være svær af aflure. Enten er han den ægte rå viking-vare, eller også har han bare en god hårvækst og har opdaget, at man får mange kvindelige følgere på Instagram med denne hårfagre frisure. Han kan være typen som bruge flere hårprodukter end alle de kvinder, han dater. Til sammen. Hans mobilkamera er spækket med fitness-selfies i forskellige vikinge-agtige positioner. Hvis han ikke svarer på dine sms'er, er det sikkert, fordi han står begravet i køledisken med tatarkød på jagt efter sit næste skud rå protein.

Croissant-bobbet: Han spiller på fodbold landsholdet eller rettere: Han drømmer i hvert fald om at være landsholdsspiller. Det er nemlig derfor hans frisure ligner en kloning af Cristiano Ronaldo og David Beckhams hårpragter - for ti år siden. Han er den lidt usikre type i vennekredsen, som ofte forsøger at fedte sig ind hos alt og alle. Du kender ham helt sikkert!


Tilbagestrøget slikhår:
Han er den klassiske type, som elsker 'Sons of Anarchy', men som fik separationsangst, da han skulle sige farvel til sin hårvoks. Han kan være meget besværlig af omgås, næste uudholdelig, da han forsøger at være filmfiguren Frank Wagner, men da han intet har tilfælles med skuespilleren Joel Kinnaman, som spiller Frank Wagner, bliver det en smule anstrengende, og han ender med at fremstå som en halvlækker fyr og ikke så meget mere end det.


Mr. Perfect:
Han er fyren, som har et godt job, et fedt liv og et godt omdømme. Han har ingen fejl. Han er og bliver Mr. Perfect. Frisuren er selvfølgelig også perfekt. Og den bliver ikke mindre perfekt af, at han altid har haft den. Tværtimod. Det er hans naturlige look, og han bliver altid klippet på samme måde hos den samme frisør. Eneste minus er, at han ikke er voldsomt spontan. Han kan bedst lide missionærstillingen, og hvis der er planlagt italiensk farsbrød til aftensmad, er det helligbrøde at forslå at smide farsen ud og gå ud at spise sushi i stedet.

Rockede krøller: Ja, han er selvfølgelig guitarist i et rockband. Han har læderhalsbån og klistermærker på guitaren, som han altid har med sig. Han klæder sig helst i sin farfars gamle støvler fra 70'erne, og hvis han ikke svarer på en sms, er det sikkert, fordi han er fordybet i sine egne tanker. han betragter sig selv som en kreativ sjæl, men i virkeligheden er det i hans tilfælde egentlig bare et pænere ord for arbejdsløs. Han glemmer helt sikkert din fødseldag, men tager altid sørgebind på armen for at markere Kurt Cobains dødsdag.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx