Af Tilde Liv Andersen - 25/04-17 20:55

Mimi fik stjålet sin Macbook med minder, da hun var på kirkegården og besøge sine døtres gravMimi fik stjålet sin Macbook med minder, da hun var på kirkegården og besøge sine døtres grav

Mandag aften var Mimi Malek Meier taget på kirkegården i Hørsholm, for at lægge blomster ved sine døtres gravpladser. Da hun kom tilbage til parkeringspladsen, var ruden i bilen smadret, og hendes computer med billeder var væk.

storybild

Datteren Sofia ville være blevet 13 år i dag. Men alt hvad 39-årige Mimi Malek Meier havde tilbage af fysiske minder, var billeder på hendes computer. På grund af et handikap, mistede den lille pige livet, kun 17 måneder gammel. Den samme skæbne fik datteren Simona, der på grund af et handikap blev født fire måneder for tidligt.

- På computeren lå der billeder, fra de blev født, og billederne fra scanninger. Jeg er sådan set ligeglad med tingene de tog. De må beholde det hele, jeg har bare brug for billederne, fortæller Mimi Malek Meier.

Billederne, som hun havde af døtrene, lå på hendes Macbook, sammen med billeder af hendes 6-årige søn Matheos barndom. Men under besøget på kirkegården blev både computer, iPad og hendes gamle tøj stjålet, da hun lagde blomster ved sine døtres grav.

Mystisk bil udløste evakuering af fransk valgsted
Mystisk bil udløste evakuering af fransk valgsted

Mimi Malek Meier havde netop hjulpet hendes far med at flytte fra et sommerhus i Marielyst, og derfor var bilen fyldt op med ting. Både fjernsyn, playstation, tøj og penge blev taget fra bilen. Hun troede dog i første omgang ikke, at tyvene havde taget hendes Macbook, da den lå i en taske, helt nederst i flyttelæsset.

- Jeg havde jo kun de ting med, fordi jeg var oppe og tømme sommerhuset, det er første gang i mit liv, at jeg har haft så værdifulde ting i min bil. Jeg har ellers ingen ting, og så tog de alligevel alt, der betyder noget, siger Mimi Malek Meier.

Tine blev udsat for utænkeligt tyveri: Fire dage senere skete miraklet
Tine blev udsat for utænkeligt tyveri: Fire dage senere skete miraklet

Alt var pakket ind i dyner og tæpper, og ikke direkte synligt i bilen. Alligevel havde tyvene nået at gennemrode bilen og tage computeren fra bunden af bilen. Og selvom der på parkeringspladsen stod et skilt ’Tøm bilen før tyven gør det!’, så vidste Mimi Malek Meier, at hun kun skulle være væk fra læsset, mens hun lagde blomster ved graven.

- Jeg tænkte ikke over de ting, jeg havde i bilen. Jeg skulle jo kun være væk i ti minutter, for at pynte min datters grav, fordi det i dag, ville være hendes fødselsdag.

Leg med droner kan blive en dyr affære
Leg med droner kan blive en dyr affære

Det var ikke kun billederne der havde en særlig værdi. Mimi Malek Meier, var nemlig i fuld gang med sin bacheloropgave på tandplejestudiet, der skal afleveres den 1. maj. Hverken opgaven eller billederne af hendes børn, var gemt andre steder end på computeren. På Facebook har hun lavet et opslag, hun håber når frem til tyvene, så hun kan få de uerstattelige minder tilbage.

Anmeldere: Filmatisering af
Anmeldere: Filmatisering af "Du forsvinder" lykkes delvist

'Jeg parkerede min bil udenfor kirkegården i Hørsholm for at besøge graven til to af mine børn. Da jeg kom ud var bilruden knust, og min Ipad og MacBook var væk. På Mac booken lå min bachelor opgave som skal afleveres 1. maj, samt billederne af børnene fra de blev født. Desværre uden backup... Jeg vil gerne at denne melding deles, så den der har taget min MacBook kan få mulighed for at returnere den. Et nyt LG tv og playstation var også i bilen ! Mit tlf. nr. er 29766676. Pls, DEL DEL DEL'

LÆS OGSÅ: Tines mand døde af kræft: Tyve har stjålet 'det værst tænkelige'

LÆS OGSÅ: CIA-chef: WikiLeaks er fjendtlig efterretningstjeneste

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere undrede sig over tv-værts...
bt.dk
Reddet af vidne: Dansk baron frikendt...
bt.dk
FCK flirter med skrækscenarie: 'Det...
bt.dk
Tusinder af danskere er utilfredse...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx