Af - 29/03-16 10:22; Opdateret: 29/03-16 12:29

Fyns Politi: - Trusselssag udgør ikke fare for andre i områdetFyns Politi: - Trusselssag udgør ikke fare for andre i området

Politiet har ingen grund til at antage, at der er fare for hverken de omkringliggende skoler, øvrige institutioner og beboelse i området i forbindelse med trusselssagen mod Tietgen Handelsgymnasium.

Bildstrecke im Grossformat »

Politiet vurderer tirsdag formiddag, at der ikke er grund til at antage, at der er fare for hverken de omkringliggende skoler, øvrige institutioner og beboelse i området omkring Tietgen Handelsgymnasium på Elmelundsvej i Odense V i forbindelse med den igangværende trusselssag.

Handelsgymnasium lukker efter trussel
Handelsgymnasium lukker efter trussel

Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Trusselssagen begyndte tirsdag morgen, da rektor på Tietgen Handelsgymnasium, Gitte Bargholt, i en fællesmail under overskriften "Bliv hjemme i dag tirsdag d. 29. marts" skrev, at der var fremsat en trussel mod skolen. Truslen er angiveligt sendt direkte til skolen, men bliver også nævnt af en anonym bruger på debatforummet 4chan:

Ifølge TV2/Fyns kilder hos Fyns Politi drejer truslen mod Tietgenskolen om en konkret trussel om skyderi på skolen. Oplysningerne vil Charlotte Nyborg, kommunikationsrådgiver hos Fyns Politi, hverken be- eller afkræfte over for metroxpress.

- Indtil videre har vi sagt det, vi har at sige i sagen, siger hun og refererer til den netop udsendte pressemeddelelse.

19-årige Melanie efter trussel: - Mine hænder begyndte at ryste
19-årige Melanie efter trussel: - Mine hænder begyndte at ryste

Politiet oplyser, at de fortsat er på stedet og i gang med efterforskningen, men at det ikke er muligt at oplyse, hvad der kigges efter.

- Fyns Politi har i øjeblikket ikke nye oplysninger til offentligheden i sagen. Når der er nye oplysninger, vil der blive udsendt en pressemeddelelse, skriver de.

19-årige Melanie Jørgensen fortate tidligere på morgenen til metroxpress, hvordan beskeden fra skolens rektor, som tikkede ind kl. 06.30, kom som lidt af et chok.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

United rejste sig efter kæmpe...
bt.dk
Så du også de høje flammer ved...
bt.dk
'I folkeskolen blev vores små sedler...
bt.dk
Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx