Af Webstud/AS - 23/11-16 19:41

Kronprinsparret i modvind: Så på døde dyr med børneneKronprinsparret i modvind: Så på døde dyr med børnene

Der er uro i Kongehuset, efter australske medier har fået fat i billeder af Kronprinseparret med deres børn til et jagtgilde.

Bildstrecke im Grossformat »

Kongehuset er kommet i massiv modvind i Australien, efter medier har fået fat i billeder af Kronprinsparret med deres børn til en jagtparade på Fredensborg Slot, hvor familien står og kigger på døde opsprættede dyr.

På billederne ses kronprins Frederik, kronprinsesse Mary, dronning Margrethe og fem-årige prinsesse Josephine og bror prins Vincent.

Av! Australsk medie morer sig over nyt frimærke af Frederik og Mary
Av! Australsk medie morer sig over nyt frimærke af Frederik og Mary

Billederne vækker vrede i Marys hjemland Australien, hvor flere mener, at det ikke er hensigtsmæssigt at tage børn med til en jagtparade for at kigge på døde dyr. Både australske Daily Mail og Daily Telegraph har skrevet om sagen.

Kronprinsen hopper trampolin og pådrager sig halsbrud
Kronprinsen hopper trampolin og pådrager sig halsbrud

Telegraph har kontaktet en leder for PETA, som ikke mener, at børnene burde se på de dræbte dyr, da de trods alt kun er fem år.

- Taget i betragtning af den veletablerede forbindelse mellem dyremishandling i barndommen og voldelig adfærd i voksenlivet, er det ikke kun ufølsomt af prins Frederik og prinsesse Mary at lære deres børn, at det er acceptabelt at dræbe dyr, det er også en dårlig beslutning i forhold til børneopdragelse,« siger Ashley Fruno, kampagneleder hos PETA Australien, til Telegraph.

IOC-kender: Kronprinsen hører ikke til i IOC
IOC-kender: Kronprinsen hører ikke til i IOC

Samme kampagneleder har før kritiseret kronprinsesse Mary. For to måneder siden var det Marys sælskindsjakke, der vakte harme hos Ashley Fruno og PETA.


LÆS OGSÅ: Kronprins Frederiks OL-optræden undrer professor

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Historisk guldsmed lukker efter 169 år
bt.dk
Martin Brygmann: Jeg ved, at jeg kan...
bt.dk
Blot uger før sin død: Stephen...
bt.dk
Husker du Henrik og alle de andre?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx