Af Camilla Schow - 16/06-17 22:35

Modedrama på Folkemødet: Jim Lyngvild smider Støjbergs sko i skraldespandenModedrama på Folkemødet: Jim Lyngvild smider Støjbergs sko i skraldespanden

Der er mange debatter på Folkemødet. Men fra Jim Lyngvilds side var der intet at diskutere. De sko var bare for grimme.

storybild

Jim Lyngvild fik mildest talt et chok, da han så, hvilke sko Inger Støjberg (V) havde på under Folkemødet.

Modediktatoren Jim Lyngvild var træt af, at hans gode veninde integrationsminister Inger Støjberg (V) havde de helt forkerte sko på.

»De sko, hun havde på i går, de var simpelthen tudegrimme. Det var nogle slangeskindssko, men så købte jeg nogle fantastiske blå til hende i Rønne,« sagde Jim Lyngvild.

Og integrationsministeren fik ikke lov at beholde sine gamle sko. Jim Lyngvild smed dem nemlig fluks i skraldespanden, så han ikke igen skulle se det skrækkelige syn, sagde han.

»Det var et par udtrådte og grimme sneakers, og derfor smed jeg dem bare ud. Men hun er jo en af de skarpeste, og hun har ikke nogen stylister eller noget. Men hun skammede sig også selv over skoene i går,« grinede modemesteren.

DF: S-flirt forplanter sig ikke nødvendigvis til byrødderne
DF: S-flirt forplanter sig ikke nødvendigvis til byrødderne

MX fangede ham efter en Melodi Grandprix-quiz, hvor Inger Støjberg vandt over justitsminister Søren Pape Poulsen (K). Jim Lyngvild og Inger Støjberg har også været noget nær uadskillelige på dette års folkemøde. Og det er der god grund til, fortæller modekongen.

»Inger er jo en af mine allerbedste veninder, og vi har kendt hinanden i mere end seks år. Det er sjældent, at man har en god veninde, man kan ringe til, når man er ked af det, men Inger er så dejligt et menneske, og det er hende, jeg ringer til, hvis jeg er ked af det,« sagde Jim Lyngvild.

Lige siden Jim Lyngvild mødte Inger Støjberg på dagen for folketingets afslutningsdebat for seks år siden, har de to været rigtig tætte, og hvert år tager Jim Lyngvild til afslutningsdebatten på Christiansborg.

Løkke: EU-borgere skal have indekseret børnechecken
Løkke: EU-borgere skal have indekseret børnechecken

»Ja, det er simpelthen blevet en tradition,« sagde han.

På trods af det brandvarme venskab har de to dog forsat et stridspunkt udover skoene. De to venner er nemlig ikke politisk enige.

»Sidste år da jeg meldte mig ind i Konservative, sagde Inger, at så var der jo ikke så langt hjem til hende. Men der er stadig lige langt hjem til hende i år, som der var sidste år. Jeg er stadig konservativ, og det er jeg i mit hjerte,« slog Jim Lyngvild fast.

LÆS OGSÅ: Minister: Rektorer skal have hjælp i sager om bederum

LÆS OGSÅ: Pia Kjærsgaard om Jim Lyngvilds uvenskab: 'Sikke noget pjat!'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx