Af - 10/05-15 08:54; Opdateret: 10/05-15 11:51

OH NO! Teenage-pigernes yndlings-site er i fareOH NO! Teenage-pigernes yndlings-site er i fare

Onlinesiden 'goSupermodel' bliver betalingsside, men pigerne er bange for at deres yndlingsside snart får dødsstødet.

Bildstrecke im Grossformat »

Chat med veninderne, køb tøj og accessories for virtuelle penge eller spil et spil. goSupermodel er en onlineside kun for piger. Men nu er den populære side ifølge brugerne i fare for at lukke.

Mandag den 18. maj bliver goSupermodel til en betalingsside. Fra den dag af vil kun de, som har købt adgang til siden med virkelige penge blive lukket ind, det skriver goSupermodel på deres side.

Mange af brugerne er rigtig kede af det, da en masse af deres virtuelle venner nu vil forsvinde fra siden, og flere af pigerne tror, at betalings-tiltaget kun er sat i verden for at udsætte dødsdommen et stykke tid.

Du kan blive virtuelt voldtaget i GTA
Du kan blive virtuelt voldtaget i GTA

Siden har eksisteret i ni år, og derfor er siden en stor del af mange pigers liv. En af pigerne er 22-årige Josephine Hansen, som har brugt siden i alle ni år.

- Jeg synes det er meget trist. Jeg har været på siden hver dag i rigtig mange år. Det er her jeg slapper af og chatter med folk.

Forsiden på goSupermodel

Også 16-årige Sanja Misic bliver ked af det, når hun tænker på fremtidsudsigterne. Hun bruger mellem 4-5 timer på siden hver dag, og har været fast bruger, siden hun var syv år.

- Mange vil forsvinde fra siden nu - og jeg tror ikke den kommer til at løbe rundt. Det er rigtig synd. Det bliver aldrig det samme fællesskab igen. Jeg har fået mange gode venskaber derinde, som jeg nu føler, jeg bliver nødt til at betale for at holde ved lige, siger Sanja Misic til metroxpress.

22-årige Josephine Hansen forlader siden, når den bliver betalingsside, mens Sanja Misic vil betale de næste tre måneder og derefter se, hvor mange af hendes venner, der er tilbage.

Virtuelle 'venner' men virkelige kollegaer
Virtuelle 'venner' men virkelige kollegaer

goSupermodel har været meget populært blandt landets teenagepiger. Tilbage i 2012 havde siden over 150.000 unikke brugere. Men brugertallene har været faldende i de seneste år, og derfor har siden nu været nødsaget til at gøre det til en betalingsside.

- Der har været tilstrækkeligt med brugere, der har indikeret, at de vil betale for at bruge siden. Det betyder, at vi nu fortsætter goSupermodel som betalingsside. Alternativet til denne beslutning var at lukke goSupermodel, skriver Mikael Jensen, CEO goSupermodel i en mail til metroxpress.

Hvor længe pigernes platform lever endnu er dog endnu uvis.

- Vi kan desværre ikke vide, hvordan goSupermodel vil udvikle sig efter denne ændring. For at siden skal fortsætte med at eksistere, så kræver det, at økonomien går op. Hvis ikke, så bliver vi nødsaget til at lukke, oplyser goSupermodel.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere KFC-restauranter lukket af...
bt.dk
48-årig dansk direktør død efter...
bt.dk
10-årige Johanne svækkes dag for dag:...
bt.dk
Gerningsmand bag økseoverfald går...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx